Τρόμος σε ουρανοξύστη στο Σικάγο: Ράγισε το γυάλινο πάτωμα κάτω από τα πόδια των επισκεπτών (Βίντεο)

Το προστατευτικό στρώμα που καλύπτει το μπαλκόνι από γυαλί του ψηλότερου κτιρίου στο Σικάγο, τον πύργο Ουίλις, άρχισε την Δευτέρα να σπάει σε χιλιάδες κομμάτια κάτω από τα πόδια των επισκεπτών, προκαλώντας φυσικά τρόμο.

Το περιστατικό συνέβη στον 103ο όροφο του κτιρίου, όπου οι τουρίστες μπορούν να καθίσουν στο μπαλκόνι για να απολαύσουν την θέα στην πόλη του Σικάγου καθώς και την λίμνη Μίσιγκαν.

«Υπήρχε μια γυναίκα με δύο παιδιά, και φαίνονταν πολύ χλωμοί και φοβισμένοι επειδή το πάτωμα μόλις έσπασε», ανέφερε στο CBS Chicago ο Χεσούς Πιντάντο, ο οποίος βιντεοσκόπησε το συμβάν.

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του κτιρίου, κανείς δεν τραυματίστηκε και το μπαλκόνι έκλεισε αμέσως μετά το περιστατικό.

​«Η προστατευτική επικάλυψη εμφάνισε μερικές μικρές ρωγμές», δήλωσε εκπρόσωπος στο WTHR την Δευτέρα. «Αντικαταστήσαμε την επίστρωση χθες το βράδυ, και το μπαλκόνι είναι ανοιχτό για τους τουρίστες ως συνήθως», πρόσθεσε.

​Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το προστατευτικό στρώμα του περιβλήματος έχει σπάσει. Το 2014, το μπαλκόνι παρατήρησης έκλεισε αφού το προστατευτικό στρώμα θρυμματίστηκε, ενώ οι επισκέπτες απολάμβαναν την θέα της πόλης.

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του ουρανοξύστη, «[Το ανώτατο στρώμα της προεξοχής] έχει σχεδιαστεί για να σπάσει όταν κάποιος πετάξει κάτι πάνω του», ανέφερε η DNA Info. «Δεν είναι δομικό. Το πάνω κομμάτι είναι προστατευτικό».

————————-Δείτε και αυτό:

Για τη διακοπή της εκλογικής συνεργασίας και την «ανάληψη των πολιτικών ευθυνών»

Please follow and like us:
error