Οι αγωνιστικές ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ Δυτικής Αθήνας  σας προσκαλούν την Κυριακή 9 Δεκέμβρη 2018 στo θέατρο «ART63» (Δραματική Σχολή Γ. Θεοδοσιάδη) Γ΄Σεπτεμβρίου αρ.63, για να παρακολουθήσετε την παράσταση «Χανς Κόλχαας» του Τζέιμς Σόντερς.

Γραμμένη το 1800, η ιστορία διαδραματίζεται την εποχή που η επανάσταση των χωρικών στη Γερμανία είχε σβήσει, αφήνοντας απόηχο αναρχίας στα γερμανικά κρατίδια. Το έργο έχει χαρακτηριστεί μπρεχτικό. Υποδηλώνει ότι τα πρόσωπα και οι πράξεις τους είναι απόλυτα συνδεδεμένα με τις εκάστοτε κοινωνικές δομές. Υπάρχει έντονο το στοιχείο της αδικίας, της εμμονής, του πόθου για δικαιοσύνη, της σημασίας προσήλωσης στις προσωπικές αξίες… Ένας ανήλεος αγώνας για δικαίωση. Ένας ήρωας που επιθυμούσε ήρεμη ζωή. Μια αδικία που οδήγησε στα άκρα. Ένα εξαγριωμένο από την καταπίεση πλήθος. Μια επανάσταση που ανέτρεψε δεδομένα. Ένα έργο που μοιάζει αφόρητα πως γράφτηκε σήμερα… Είναι η ιστορία του επαναστάτη Κόλχαας, ενός δίκαιου ανθρώπου που μετατράπηκε σε ληστή και φονιά, ξεσηκώνοντας μια λυσσαλέα επανάσταση που συνεπήρε κάθε αδικημένο και κλόνισε το πολιτικό σύστημα. Μια ιστορία με καταιγιστικούς ρυθμούς και συνταρακτικό φινάλε.

Σκηνοθεσία Λίλλυ Μελεμέ  Μετάφραση  Γιώργος Θεοδοσιάδης  Μουσική : Μάρω Θεοδωράκη

Κίνηση : Κική Μπάκα  Σκηνικά / Κοστούμια : Άννα Ζούλια, Σύλβια Χαρατσάρη

Βοηθός Σκηνοθέτη : Άντώνης Τρίκκης

                                  Ερμηνεία:
Νίκος Νίκας (Χανς Κόλχαας)
Σάλλη Αλ Ταπάς,                                Δέσποινα Πέττα,
Παμπίνα Γεωργίου,                             Παναγιώτης Ράιος,

Ηλέκτρα Θεολόγη,                              Iames Rodi 
Γιώργος Καρακυριάκος                      Νίκη Σκιαδαρέση

Τόνια Μαράκη                                      
Χρήστος Ματσιαρόκος,
Γιώργος Ξούλος,

 

Ώρα έναρξης 8.00μ.μ.  ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5ευρώ. Τηλ.κρατήσεων Α.Πέττας 6938853981, Α.Φατούρου 6974438720,  Ζ.Στυλιανουδάκης 6944967951

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το