ΑΘΗΝΑ

Μπροστά στην αμερικάνικη πρεσβεία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης η διαδήλωση αριστερών οργανώσεων, ενόψει της ψήφισης της αμερικανονατοϊκής έμπνευσης συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή. Στην πορεία καλούσε με προσυγκέντρωση στο μετρό των Αμπελοκήπων η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία. Κάλεσμα υπήρχε από τον Πανελλαδικό Αντιπολεμικό Κινηματικό Συντονισμό στη διασταύρωση Κηφισίας και Αλεξάνδρας και από την ΛΑΕ έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία.

Η πορεία έφτασε στην αμερικάνικη πρεσβεία φωνάζοντας αντιπολεμικά και αντιμπεριαλιστικά συνθήματα για τη φιλία των λαών, όπου μετά από περίπου μια ώρα ολοκληρώθηκε.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
” Αντι-ιμπεριαλιστικό ΟΧΙ στην Συμφωνία των Πρεσπών !”   
Συγκέντρωση και διαδήλωση σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου από αριστερές πολιτικές οργανώσεις και συλλογικότητες με κεντρικό σύνθημα “Αντι-ιμπεριαλιστικό- Διεθνιστικό ΟΧΙ στην Συμφωνία των Πρεσπών !” 
 
Στην κινητοποίηση που ξεκίνησε από την Καμάρα και κατέληξε στο Άγαλμα του Βενιζέλου συμμετείχαν η Λαϊκή Αντίσταση -Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, η ΟΚΔΕ, η Ανταρσύα, η Λαϊκή Ενότητα και ο Πανελλαδικός Αντιπολεμικός Κινηματικός Συντονισμός.
Πηγή: antigeitonies3.blogspot.com και aristeravoreia.blogspot.com

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το