Α΄ Σύλλογος Αθηνών: Ακυρώθηκαν τα σεμινάρια της αξιολόγησης στην Α΄ Διεύθυνση Αθήνας

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αποκλεισμός του χώρου διεξαγωγής του σεμιναρίου επιμόρφωσης των συντονιστών για την αξιολόγηση στην Α΄ Διεύθυνση Αθηνών. Εκπαιδευτικοί από 6 Συλλόγους ΠΕ (Α΄ Αθηνών, Αθηνά, Αριστοτέλης, Ηλιούπολης, Παρθενώνας, Ρόζα Ιμβριώτη) και 3 ΕΛΜΕ (Β΄, Γ΄ και Ε΄) απέκλεισαν όλες τις εισόδους του 2ου Πειραματικού Λυκείου Αθηνών. Και τις τρεις ημέρες (26,27 και 28 Μαρτίου), οι συντονιστές αποχώρησαν και το σεμινάριο ματαιώθηκε.

Ο αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση συνεχίζεται νικηφόρα!

Οι εκπαιδευτικοί έστειλαν ξανά το μήνυμα ότι η αξιολόγηση/αυτοαξιολόγηση δεν θα περάσει τις πύλες του δημόσιου σχολείου!

Το εκπαιδευτικό κίνημα, όπως απέδειξαν και οι μαχητικές και μαζικές διαδηλώσεις του Γενάρη, έχει την ικανότητα εδώ και 25 χρόνια να ακυρώνει τα σχέδιά τους.

  • Συνεχίζουμε την υπεράσπιση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
  • Να αποσυρθεί ο ν. 4547/2018 και η Υ.Α. 1816/ΓΔ4 της αξιολόγησης.
  • Όχι στην αξιολόγηση – αυτοαξιολόγηση. Παιδαγωγική ελευθερία και δημοκρατία στο σχολείο.
  • Κηρύσσουμε απεργία – αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης που προβλέπει ο ν.4547/18 και η Υπουργική Απόφαση 1816 /ΓΔ4/11-1-2019. Καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους, όλους τους συλλόγους διδασκόντων των σχολείων ευθύνης του Συλλόγου μας σε καθολική συμμετοχή στην απεργία – αποχή. Η αξιολόγηση δεν θα περάσει.
  • Καλούμε το Δ.Σ. της ΔΟΕ να κηρύξει απεργία – αποχή από την αξιολόγηση.

O πρόεδρος                             Ο Γ. Γραμματέας

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το