Σοβαρά εξετάζει η διοίκηση Τραμπ μια στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα, όπως αποκάλυψε ανώτερος αξιωματούχος της κυβέρνησης.

«Ειλικρινά, και μια στρατιωτική επιλογή, όπως είπε, ο Πρόεδρος Τραμπ, είναι και παραμένει στο τραπέζι. Είναι μια πολύ σοβαρή επιλογή, την οποία προφανώς… κανένας δεν θα ήθελε να δει, αλλά σαφώς είναι μια (επιλογή) που λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν όσο τα ξεδιπλώνονται», δήλωσε ο αξιωματούχος την Παρασκευή.

Ένας ανώτερος αξιωματούχος της διοίκησης Τραμπ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες επέβαλαν την Παρασκευή ένα νέο κύκλο κυρώσεων εναντίον πλοίων και εταιρειών που συνδέονται με τον πετρελαϊκό γίγαντα PDVSA της Βενεζουέλας.

Την Παρασκευή, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς είχε ανακοινώσει κυρώσεις σε 34 πλοία που ανήκαν ή είχαν μισθωθεί από την PDVSA καθώς και δύο εταιρείες που μεταφέρουν πετρέλαιο της Βενεζουέλας στην Κούβα.

Ε’ιναι φανερό ότι οι επεμβάσεις του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού για την ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης της Βενεζουέλας δεν θα σταματήσουν.

 

Διάβασε και

Δυστυχώς ζούμε και μετά τα 70! (βίντεο)

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το