Η αφορμή που θυμηθήκαμε τον Ανδρέα Λοβέρδο, τον βουλευτή και στέλεχος του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργό Παιδείας της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (2014), ήταν που στήριξε δημοσίως το τελευταίο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που ξεσήκωσε τόσες αντιδράσεις.

Είναι αλήθεια ότι οι σχέσεις του Ανδρέα Λοβέρδου με τη ΝΔ σε προσωπικό επίπεδο είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. «Είναι ο μικρός μου αδερφός» έχει πει για τον Άδωνη Γεωργιάδη, οι σχέσεις του με τον κ. Μητσοτάκη είναι επίσης σε πολύ υψηλό επίπεδο κατανόησης και η συνεργασία με τη ΝΔ από την περίοδο της συγκυβέρνησης έφτασε σε πρωτοφανή επίπεδα αποτελεσματικότητας.

Μάλιστα ακόμη και όταν η εκπαιδευτική κοινότητα, πέρσι τέτοιον καιρό, αντέδρασε με σφοδρότητα στην πρόθεση του ΥΠΑΙΘ να βάλει κάμερες στην τάξη και να μετατρέψει το μάθημα σε σόου, ο Ανδρέας Λοβέρδος πήρε για μια ακόμη φορά τη μεριά της κυβέρνησης.

Επειδή δεν είμαστε λωτοφάγοι ας θυμηθούμε τι έλεγε πέρσι τέτοια εποχή ο βουλευτής και στέλεχος του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ

Δείτε από το 7.30΄ και μετά τι λέει ο Ανδρέας Λοβέρδος για την εξωτερική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και τις κάμερες μέσα στην τάξη.

https://youtu.be/BjXZTEWBpHQ?t=626

« Εδώ και δύο μήνες τα σχολεία λειτούργησαν μέσα από την κάμερα ……. Άρα λοιπόν το να μπορώ να δω το μάθημα, τη στιγμή που κάμερα έχουμε παντού , και κανένας μας δεν φοβάται συμβάλλει από πάρα πολλές πλευρές σε μια καλύτερη πορεία εκπαίδευσης…. Επιτρέπει να διαμορφώνουμε γνώμη για το πώς κάνει μάθημα ο Α , ο Β ή ο Γ. Είμαι απολύτως θετικός εγώ»!!

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το