Kείμενο υπογραφών για σύγκληση συνέλευσης

Η Ανοικτή Επιτροπή Αγώνα Εργαζόμενων και Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας στηρίζει τη συλλογή υπογραφών για την πραγματοποίηση Συνέλευσης του ΣΣΕΤΕ για τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΤΕ,  με σκοπό την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Η ΑΦΙΣΑ ΜΑΣ

Βρισκόμαστε στο δεν πάει άλλο. Η σημερινή πλειοψηφία του Δ.Σ. το ΣΣΕΤΕ είναι αναντίστοιχη όχι μόνο των απαιτήσεων για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, αλλά και με την πρόσφατη ετυμηγορία που εκφράστηκε  στην συνέλευση του ΣΣΕΤΕ με συντριπτικά ποσοστά.

Το Δ.Σ. είναι υποχρεωμένο να προκηρύξει συνέλευση για προσφυγή σε εκλογές ώστε να εκφραστούν οι πραγματικοί συσχετισμοί και να αποτραπεί η φαλκίδευση του ΛΕΠΕΤΕ. Αφού περιφρονούν τη θέληση των συναδέλφων χρειάζεται όλοι και όλες να  απαιτήσουμε σύγκληση συνέλευση μαζεύοντας υπογραφές.

Μπορείτε να στέλνετε το αρχείο με την υπογραφή σας στο μέιλ της ΑΕΑΕΣΕΤΕ.

Το κείμενο είναι το παρακάτω :

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (ΣΣΕΤΕ)

Εγώ, ο/η ……………………………………………………………………….,

Με ΑΜ ΣΣΕΤΕ: ……………….. και ΑΡ.ΤΑΥΤ.: ….………………….……,

ως μέλος του ΣΣΕΤΕ,  μετά την ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΚΑΙ του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11.4.2019,   ζητώ την σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΤΕ,  σύμφωνα με τα άρθρα 9, 10 και 11 του Καταστατικού και με θέματα ημερήσιας διάταξης :

1-  Προκήρυξη πρόωρων εκλογών στο Σύλλογό μας, το συντομότερο δυνατό.

2-  Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια αυτών των εκλογών.

Ημερομηνία:…………………………

                                                    

                                                                       Υπογραφή

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το