Μια φράση του βου­λευ­τή της ΝΔ Μπά­μπη Πα­πα­δη­μη­τρί­ου για το νερό δη­μιουρ­γεί εύ­λο­γες απο­ρί­ες για τα σχέ­δια της κυ­βέρ­νη­σης ανα­φο­ρι­κά με τα τι­μο­λό­για του νερού. 

«Το νερό είναι, δυ­στυ­χώς, απα­ρά­δε­κτα φθηνό, η σπα­τά­λη του είναι εξω­φρε­νι­κή, η δε επε­ξερ­γα­σία του είναι σχε­δόν σπά­νια» ση­μεί­ω­σε ο βου­λευ­τής της ΝΔ την Τε­τάρ­τη, στη διάρ­κεια της πρώ­της συ­νε­δρί­α­σης της Υπο­ε­πι­τρο­πής Υδά­τι­νων Πόρων της Επι­τρο­πής Προ­στα­σί­ας του Πε­ρι­βάλ­λο­ντος της Βου­λής με θέμα τον προ­γραμ­μα­τι­σμό των ερ­γα­σιών της για τη νέα κοι­νο­βου­λευ­τι­κή πε­ρί­ο­δο.

Εύ­λο­γα ανα­ρω­τιέ­ται κα­νείς αν η συ­γκε­κρι­μέ­νη δή­λω­ση απο­τε­λεί προ­πο­μπό πε­ραι­τέ­ρω αυ­ξή­σε­ων στα τι­μο­λό­για του νερού και ιδιω­τι­κο­ποί­η­σής του.

Για τις ανα­φο­ρές του βου­λευ­τή της ΝΔ, ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ εξέ­δω­σε ανα­κοί­νω­ση, προει­δο­ποιώ­ντας για «αρ­νη­τι­κές εξε­λί­ξεις», προ­φα­νώς «ξε­χνώ­ντας» ότι η κυ­βέρ­νη­σή του, εφαρ­μό­ζο­ντας την πο­λι­τι­κή της απε­λευ­θέ­ρω­σης της ΕΕ και στο νερό, προ­ώ­θη­σε την πα­ρα­πέ­ρα ιδιω­τι­κο­ποί­η­ση της ΕΥΔΑΠ την οποία έβαλε και στο Υπερ­τα­μείο.

Με στοιχεία από το atexnos.gr

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το