ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΜΕ ΟΛΟΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά ενημερώθηκε για σοβαρό περιστατικό απειλών κατά συναδέλφων, από γονείς που το παιδί τους δεν συγκέντρωσε την απαραίτητη βαθμολογία και δεν προβιβάστηκε στην επόμενη τάξη.

Συγκεκριμένα  οι γονείς του απορριφθέντα μαθητή επισκέφτηκαν την σχολική μονάδα στην οποία φοιτά ο εν λόγω μαθητής και με απαράδεκτες φράσεις απείλησαν τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς!

Θυμίζουμε ότι και πέρσι υπήρξαν ορισμένα (απαράδεκτα) περιστατικά, για τα οποία η ΕΛΜΕ είχε βγάλει και σχετική ανακοίνωση (αρ. πρωτ. 100/11-06-2018).

Το σωματείο καταδικάζει την οποιαδήποτε συμπεριφορά παρεμποδίζει το εκπαιδευτικό & παιδαγωγικό έργο των συναδέλφων εκπαιδευτικών (πιέσεις-απειλές από κάποιους γονείς υπήρξαν δυστυχώς και σε άλλα σχολεία, ελάχιστα στον αριθμό) και τονίζουμε την αμέριστη συμπαράσταση στους συναδέλφους στους οποίους ασκήθηκαν ψυχολογική βία και απειλές, καθώς και σε όποιον συνάδελφό μας παρεμποδίζεται στο να ασκήσει το εκπαιδευτικό του έργο.

ELME με ΛΟΥΪΖΑ

—————–Δείτε και αυτό:

 

 

 

 

 

 

 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το