Μέρες τώρα τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης διαρρέουν και διαδίδουν ότι η κυβέρνηση …αγωνίζεται να δώσει το δώρο του Πάσχα, μέχρι που βγήκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να το διαψεύσει, με τρόπο όμως όχι κατηγορηματικό, αφήνοντας στον αέρα να αιωρείται ότι “κάτι μπορεί να γίνει”.

Πρόκειται για ένα άθλιο προπαγανδιστικό παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του λαού, παρόμοιο με αυτό της επιστροφής των δώρων των συνταξιούχων και των δημοσίων υπαλλήλων, που έχει οδηγήσει εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους να τρέχουν στα δικηγορικά γραφεία και να συμπληρώνουν αιτήσεις… επιστροφής των δώρων τους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα

Προφανής σκοπός της κυβέρνησης με αυτές τις προπαγανδιστικές επιχειρήσεις είναι να καλλιεργεί ψεύτικες ελπίδες στο λαό μπροστά στις επερχόμενες εκλογές, να αποπροσανατολίζει και να εξαπατά τον κόσμο μπροστά στα εκρηκτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Παρόμοια προπαγανδιστική επιχείρηση έστησε η κυβέρνηση και με τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια, που αφού για μήνες καλλιεργούσε την ελπίδα πως θα προστατεύσει τη μεγάλη πλειοψηφία των δανειοληπτών από τους τραπεζίτες και το ξεσπίτωμα, τελικά πέρασε χθες νόμο στη Βουλή μαζί με τη ΝΔ, που κατά τα άλλα «σφάζονται», με τον οποίο αφήνει την μεγάλη πλειοψηφία των δανειοληπτών εκτός …νόμου, στα νύχια των τραπεζιτών και των περιβόητων  funds.

Απέναντι στις παραλυτικές αυταπάτες που καλλιεργεί η κυβέρνηση για να χειραγωγεί και να σπέρνει φρούδες ελπίδες, θα πρέπει να αντιτάξουμε τα θεμελιώδη συμπεράσματα που προκύπτουν από την εμπειρία πολύχρονων αγώνων, τα οποία  -κόντρα στους ανιστόρητους μύθους των κυρίαρχων- επιμένουν να θυμίζουν ότι «…τίποτα δεν χαρίζεται. Όλα κατακτώνται με αγώνες».

Απαλλαγμένοι από αυταπάτες για το τι εκπροσωπεί το κόμμα που κυβερνά, ας μη γίνουμε θύματα κάλπικων υποσχέσεων, παραμένοντας πιστοί στη δύναμη των αγώνων μας

                                                                            prologos.gr

 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το