Ο 14χρονος ήταν το μεγαλύτερο από τα τρία αδέρφια της οικογένειας η οποία στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες με περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Νεκρός σε χώρο όπου εργαζόταν βρέθηκε 14χρονος στην Κύπρο που φέρεται να βρισκόταν σε απόγνωση καθώς είχε εξαναγκαστεί να εγκαταλείψει το σχολείο για να εργαστεί και να φροντίζει τα μικρότερα αδέρφια του.

Ο 14χρονος ήταν το μεγαλύτερο από τα τρία αδέρφια της οικογένειας η οποία στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες με περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Το παιδί αυτοκτόνησε λίγες μέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία.

Όπως μεταδίδει το philnews.com έρευνα για τις συνθήκες θανάτου διεξάγουν οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες, ενώ ταυτόχρονα απευθύνουν έκκληση στα ΜΜΕ να χειριστούν την υπόθεση με τη δέουσα ευαισθησία.

Ερωτηματικά προκαλεί το κατά πόσον οι οικογενειακές συνθήκες του 14χρονου ήταν γνωστές στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, αλλά και το τι έπραξαν, προκειμένου να αποφευχθεί αυτή η τραγική κατάληξη.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το