Μόλις πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα την Παρασκευή που μας πέρασε, μετά την επίθεση των ΜΑΤ στους εκπαιδευτικούς και τον τραυματισμό μιας εκπαιδευτικού η υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ Γεροβασίλη δήλωσε:

«Θεωρώ απαράδεκτες και πολιτικά επικίνδυνες τις σημερινές ενέργειες κάποιων ανδρών των ΜΑΤ, οι οποίοι χτύπησαν στα τυφλά συγκεντρωμένους διαδηλωτές με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου -λάμψης, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής και η Θοδώρα Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ.

Αυτού του είδους οι αντιδημοκρατικές πρακτικές όσων επιμένουν να μη λαμβάνουν το μήνυμα των καιρών και νοσταλγούν άλλες, σκοτεινές, εποχές, δεν είναι ανεκτές».

Σήμερα μετά τη νέα επίθεση με δακρυγόνα και τους νέους τραυματισμούς εκπαιδευτικών περιμένουμε ανυπόμονα τη νέα δήλωση της Υπουργού για να ησυχάσουμε.

Κατά τα άλλα ουδεμία έκπληξη: Η καταστολή είναι αναγκαίο συμπλήρωμα της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, η οποία, όπως και οι προηγούμενες, εναλλάσσει το καρότο με το μαστίγιο απέναντι στο λαό, καταγράφοντας «υψηλές επιδόσεις» και σ’ αυτόν τον τομέα.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΟΡΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και παπούτσια

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα κάθονται

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, παιδί, υπαίθριες δραστηριότητες και κοντινό πλάνο

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ενταση συλλαλητήριο εκπαιδευτικών

prologos.gr

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το