Ο Βελόπουλος επανέρχεται δυναμικά με τις επιστολές του Ιησού ανά χείρας
Το Μάρτιο του 2014 ο Κυριάκος Βελόπουλος μας πουλούσε τις χειρόγραφες επιστολές του Ιησού. Αργότερα το αρνήθηκε.
Έλεγαν ότι εγώ πουλάω χειρόγραφες επιστολές το Ιησού. ΤΑ ΖΩΑ…”
Τώρα (5/3/2019) επιστρέφει δυναμικά. “Δεν παίρνω πίσω ούτε ένα απ’ όσα έχω πει”

https://www.facebook.com/EllinikaHoaxes/videos/521585025032863/?t=225

Ο Κ. Βελόπουλος, έχει καθημερινή εξάσκηση δεκαετιών σε εκπομπές «αναλύσεων» και τηλεπωλήσεων. Πουλάει το βιβλίο του Χριστού, πουλάει οδοντόπαστες που παράγουν αγιορείτες μοναχοί, φάρμακα που θεραπεύουν το αλτσχάιμερ κλπ

Αποτέλεσμα εικόνας για βελοπουλος

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, έχει ιδρύσει το κόμμα «Ελληνική Λύση» το δημοσκοπικό φούσκωμα του οποίου οφείλει πολλά στην προνομιακή προβολή του από τον όμιλο SKAI.

Ωστόσο έχει ιστορία και για να μην πάμε πολύ παλιά θυμίζουμε την πορεία του τα τελευταία χρόνια.

Το 2004 ο Γιώργος Καρατζαφέρης του έδωσε πανελλαδική προβολή, αφού ήταν μεταξύ των τηλεπωλητών (Γεωργιάδης, Βελόπουλος, Λιακόπουλος κ.ά.) που ενέταξε στο ΛΑΟΣ. Το 2007 εκλέχτηκε με τον ΛΑΟΣ βουλευτής στη Β΄ Θεσσαλονίκης και επανεξελέγη στις εκλογές του 2009. Τον Μάιο του 2010 ψήφισε, όπως και το σύνολο των βουλευτών του ΛΑΟΣ, το πρώτο μνημόνιο του ΓΑΠ. Τον Νοέμβριο του 2011, ως βουλευτής του ΛΑΟΣ, στήριξε την τρικομματική κυβέρνηση του Παπαδήμου. Τον Μάιο του 2012, λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές, αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο από τον ΛΑΟΣ μαζί με άλλους βουλευτές (Αθ. Πλεύρης, Γ. Ανατολάκης κ.ά.). Προσχώρησε στη ΝΔ και τη στήριξε στις εκλογές του 2012.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για βελόπουλος καραμπερης

Ο Κ. Βελόπουλος με τον Μ. Καραμπέρη κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου τους 

Το 2012 ο Κ. Βελόπουλος είχε μεγαλύτερες σκοτούρες από το αν η κυβέρνηση Παπαδήμου θα περνούσε από τη Βουλή το «μνημόνιο 2», ή αν θα επιβίωνε πολιτικά ο ΛΑΟΣ. Τον Ιανουάριο του 2012 συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη πάνω από πενήντα άτομα (επιχειρηματίες, στελέχη τραπεζών κ.ά.) ως εμπλεκόμενα σε τέσσερα κυκλώματα εκβιασμών και τοκογλυφίας, που δρούσαν πάνω από δέκα χρόνια. Εν τέλει, από όλους αυτούς, ένοχος κρίθηκε (τόσο πρωτόδικα, όσο και στο εφετείο) μόνο ο επιχειρηματίας Μάρκος Καραμπέρης για υποθέσεις τοκογλυφίας. Ο Μ. Καραμπέρης, εκτός από πολύ γνωστός επιχειρηματίας της νύχτας της Θεσσαλονίκης, είχε εμπλακεί με την πολιτική. Στις περιφερειακές εκλογές του 2009, ο Κ. Βελόπουλος κατέβηκε με το χρίσμα του ΛΑΟΣ στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στο ψηφοδέλτιό του ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας ο Μ. Καραμπέρης. Στον συνδυασμό ο Κ. Βελόπουλος είχε δώσει τον ταιριαστό τίτλο: «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις», και κατά τη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίασή του, είχε πει για τον Μ. Καραμπέρη: «Εμείς επιλέξαμε άνθρωπο που εργάζεται από μικρό παιδί για να επιβιώσει και πέτυχε να είναι από τους ισχυρότερους Βορειοελλαδίτες. Δεν επιλέγουμε ανθρώπους που περιμένουν από την πολιτική να επιβιώσουν. Εμείς επιλέξαμε προσωπικότητα που έρχεται να προσφέρει στους πολίτες…»

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το