Στην Γερμανία οι κρατούμενοι της δίκης του TKP/ML Σεϊτ Αλή Ουγούρ (SEYİT ALİ UĞUR) και Ντενίζ Πεκτάς (DENİZ PEKTAŞ), πραγματοποιούν 5νθήμερη απεργία πείνας αλληλεγγύης στην Λεϊλά Γκιουβέν (Leyla Güven)! 

Στην σημερινή δικάσιμο της δίκης των κομμουνιστών του TKP/ML στο Μόναχο, δύο από τους κρατούμενους κομμουνιστές στο τέλος της διαδικασίας οι Σεϊτ Αλή Ουγούρ και Ντενίζ Πεκτάς, ανακοίνωσαν στο δικαστήριο ότι ξεκινούν πενθήμερη απεργία αλληλεγγύης στην αντίσταση της Λεϊλά Γκιουβέν που συνεχίζει την απεργία πείνας ενάντια στην απομόνωση και τις επιθέσεις που ασκούνται στους επαναστάτες και πατριώτες φυλακισμένους στις φυλακές της Τουρκίας και του Τουρκικού Κουρδιστάν.

Η ανακοίνωση:

Αυτός ο φασιστικός αποκλεισμός θα διαλυθεί, η απομόνωση θα τσακιστεί!

Η αγαπητή Κούρδισα βουλευτίνα του HDP Λεϊλά Γκιουβέν βρίσκεται σε απεργία πείνας εδώ και 125 μέρες.

Η αξιότιμη Λεϊλά, απαιτεί να δοθεί τέλος στις διώξεις και τις επιχειρήσεις καταστολής ενάντια στις δημοκρατικές δυνάμεις.

Απαιτεί να σταματήσουν τα βασανιστήρια στις φυλακές του τουρκικού φασιστικού καθεστώτος.

Θέλει να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη και να δημιουργηθούν διαμαρτυρίες και αντιστάσεις σε όλο τον κόσμο ενάντια στις αντιδημοκρατικές και φασιστικές πρακτικές του φασιστικού καθεστώτος.

Συγκεκριμένα, απαιτεί να δοθεί τέλος στην επί τέσσερα χρόνια αδιάλειπτη καταπάτηση των συνταγματικών και νομίμων δικαιωμάτων του Αμπντουλάχ Οτσαλάν ηγέτη του PKK που εκφράζεται με το βασανιστήριο της απομόνωσης.

Αρχίζουμε απεργία πείνας πέντε ημερών (12-18 Μάρτη) σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα που ξεκίνησε η Λεϊλά Γκιουβέν και η οποία συνεχίζεται με απεργία πείνας που κάνουν χιλιάδες άνθρωποι στις πόλεις και τις φυλακές της Τουρκίας, του Κουρδιστάν και σε άλλες χώρες, συμμεριζόμενοι τα νόμιμα και δίκαια αιτήματά της.

Αυτός ο φασιστικός αποκλεισμός θα διαλυθεί, η απομόνωση θα τσακιστεί!

Seyit Ali Uğur – JVA Gablingen, Am Fliegerhorst 1, 86456 Gablingen / Almanya

Deniz Pektaş – JVA München, Stadelheimer Str. 12, 81549 München / Almanya

12 Μάρτη 2019

 Πηγή: yenidemokrasi3.net  μέσω antigeitonies3.blogspot.com

Διάβασε και:

Άνθρωποι και αριθμοί – Άνθρωποι κι αγώνας

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το