Όποιος έχει ή είχε αμφιβολίες για το τι σημαίνει κυριαρχία της αστικής σκέψης, δεν έχει παρά να αναλογιστεί το ζήτημα του «Προέδρου της Δημοκρατίας». Μέχρι προχθές, ο Κ. Μητσοτάκης κρατούσε κλειστά τα χαρτιά του και το επτασφράγιστο μυστικό ήταν στο κεφάλι του και στο νου 5-6 στενών συνεργατών του. Όταν ξεφούρνισε το όνομα της Κ. Σακελλαροπούλου άρχισαν τα όργανα. Τι λαμπρή επιστήμονας, τι φιλόζωη, τι σεμνή, τι σπουδαία γυναίκα. Ήταν αυτή που πρότεινε και κόπηκαν οι συντάξεις! Ωστόσο, όλοι ανακάλυψαν φλέβα χρυσού και άρχισαν να γανώνουν τα κεφάλια των ανθρώπων για τη γυναίκα, τη δικαστή και για το κωνσταντινάτο φλουρί. Σε λίγο θα μας μαστιγώνουν γιατί δεν την είχαμε σκεφτεί νωρίτερα. Έτσι αγαπητέ αναγνώστη γίνονται οι πολιτικές εγγραφές και μην αναρωτιέσαι πώς κυβερνά η άρχουσα τάξη. Με την εκμετάλλευση, τη βία και το «κουτόχορτο».

▲▼▲

Εκεί που αγνάντευε το μέλλον ο Βαρουφάκης -και η ΜέΡΑ25 ομάδα του- βρήκε τη Μάγδα Φύσσα. Όπως παλιότερα ο ΣΥΡΙΖΑ την Κ. Κούνεβα για να κομπλάρουν την αριστερά και τους αριστερούς.

Κανονική ταχυδακτυλουργία, ώστε να μένει με ανοιχτό το στόμα ο αδαής (κεχηνώς που έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοι). Το ΜέΡΑ25, κόμμα φιλοευρωπαϊκό, μεταρρυθμιστικό, αστικό και ολίγον αλαλούμ, βαδίζει στα χνάρια τού -αλήστου μνήμης- Ποταμιού του Σταύρου Θεοδωράκη.
Πού και πού θα ρίχνει καμία ρουκέτα για να δικαιολογεί την παρουσία του και τη συγγένειά του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Νικηφόρος Ζερβός

πηγή: Λαϊκός Δρόμος

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το