«Πήρα τηλέφωνο να μάθω για την εξωτερική του εμφάνιση» είπε ο συνδικαλιστής αστυνομικός Στ. Μπαλάσκας για τον αστυνομικό που κατηγορείται ότι διέπραξε 11 ληστείες χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του όπλο, αφήνοντας εμβρόντητους τους δημοσιογράφους της εκπομπής όπου ήταν καλεσμένος, πριν συνεχίσει με την «ατάκα» επιπέδου χαμαιτυπείου.

Σε μια προκλητική και απαράδεκτη δήλωση προχώρησε ο πρώην συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο «Καλημέρα Ελλάδα» με αφορμή τη σύλληψη αστυνομικού που κατηγορείται ότι διέπραξε 11 ληστείες χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του όπλο.

«Δεν μπορεί να αμαυρώνει 57.000 συναδέλφους του. Δεν μπορώ να ακούω ότι αστυνομικός είναι ληστής. Δεν μπορεί να φοράει τη στολή, να παίρνει το υπηρεσιακό όπλο και να κάνει ληστείες σε περιπτεράδες». Στη συνέχεια, ο Σταύρος Μπαλάσκας δήλωσε ότι πήρε τηλέφωνο και ρώτησε για την εξωτερική εμφάνιση (!) του συγκεκριμένου αστυνομικού, προχωρώντας σε ένα απίστευτης χυδαιότητας σχόλιο λέγοντας : «Θα μου πείτε τώρα “γιατί το λές Μπαλάσκα αυτό;”. Γιατί όταν είσαι όμορφος και είσαι και αστυνομικός –  να το ακούνε και οι συνάδελφοι αυτό –  θα περάσεις πολύ “ωραία” στη φυλακή»!

Aυτό θα πει αστυνομικός με σύγχρονες αντιλήψεις για τον σωφρονισμό…

Φυσικά ο κ. Μπαλάσκας δεν μας εκπλήσσει πρώτη φορά

Πριν από λίγο καιρό χαρακτήριζε «ηλεκτρική σκούπα» την αστυνομία, «σκόνη» τους πρόσφυγες και τους μετανάστες και «σκουπίδια» πολιτικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στα Εξάρχεια.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το