Ο Μητροπολίτης Μόρφου συνέδεσε την υπόθεση με τον serial killer με τις εκτρώσεις στην Κύπρο. «Μια χώρα που έχει τόσες εκτρώσεις, είναι δυνατόν να μην γεννήσει ένα τέτοιο δολοφόνο;» αναρωτήθηκε.

Δεν είναι μόνο οι ομοφυλόφιλοι που έβαλε στο στόχαστρο ο μητροπολίτης Μόρφου με τις γραφικότητές του αλλά έχει πει και άλλες ακρότητες, φτάνοντας στο σημείο να συσχετίζει τις πρόσφατες γυναικοκτονίες στην Κύπρο με τις εκτρώσεις.

Όπως αποκαλύπτει απόσπασμα ομιλίας του στις 25 Ιουνίου, που τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο μητροπολίτης ούτε λίγο ούτε πολύ… ξεπλένει τον κατά συρροή δολοφόνο Νίκο Μεταξά.

«Είπα και αλλού. Δεν επιτρέπεται η Κύπρος να έχει τόσο υψηλό ποσοστό εκτρώσεων και να μαραζώνουμε για τα δύο παιδάκια που εσκότωσεν ο δολοφόνος. Ρε εσού έκαμες τρεις εκτρώσεις, τα μωρά σου, και τώρα υποκριτή και φαρισαίε κατακρίνεις τον Νικόλα;» ανέφερε ο Μητροπολίτης Μόρφου.

«Μια χώρα με τόσο υψηλό ποσοστό εκτρώσεων είναι δυνατό να μη γεννήσει έναν τέτοιο δολοφόνο», διερωτήθηκε μάλιστα ενώ εμφάνισε ως τιμή για την Κύπρο πως ακόμα και ο πιο ακραίος δολοφόνος έχει αυτή τη διάθεσης της εξομολόγησης.

Διαβάστε και αυτό:

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το