Μετά την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΣΠΕΡΤ ξεκινούν απεργιακές κινητοποιήσεις στην ΕΡΤ αρχής γενομένης με δύο εξάωρες στάσεις εργασίας την Τετάρτη (24/10) και την Παρασκευή (26/10) από τις 12.00 έως τις 18.00, τονίζοντας προς πάσα κατεύθυνση, ότι την επόμενη εβδομάδα οι στάσεις εργασίας θα πληθύνουν και θα μεγαλώσουν σε διάρκεια ενώ οι κινητοποιήσεις μας θα κορυφωθούν με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, εκτός και αν εν τω μεταξύ δοθούν λύσεις, που θα ικανοποιούν τόσο τις ανάγκες της ΕΡΤ όσο και το δίκιο των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν:

Προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού προκειμένου να καλυφθούν με προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού προκείμενου να καλυφθούν οι σοβαρότατες έλλειψής της εταιρείας σε ανθρωπινό δυναμικό.
Την δημοσίευση σε ΦΕΚ της υπογεγραμμένης από τους τρεις υπουργούς ΚΥΑ, που δεν θα εδράζεται πάνω σε αδικίες και που δεν θα θέτει σε κίνδυνο το μέλλον της εταιρείας και των εργαζομένων.
Την υπογραφή Σ.Σ.Ε (δίκαιο νέο μισθολόγιο για όλους, επίδομα ανθυγιεινής και επικίνδυνης εργασίας κλπ)
Τα δεδουλευμένα της προ του «μαύρου» περιόδου και την καταβολή των οφειλομένων σε όλους τους συνάδελφους του Π.Δ.164 εκ της δίκαιης αναγνώρισης της προϋπηρεσίας που κέρδισε η ΠΟΣΠΕΡΤ, ανεξάρτητα από το είδος του μισθολογίου που έχουν καταταχθεί (π.χ καλλιτεχνικές ειδικότητες) κλπ.
Την άμεση ολοκλήρωση του οργανογράμματος και τοποθέτηση του προσωπικού σε οργανικές θέσεις.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το