Ας τον βάλει κάποιος τον Γρηγόρη Ψαριανό στην ΕΡΤ επιτέλους. Ο άνθρωπος κάνει το παν για να τον προσέξουν από την κυβέρνηση. Αλλωστε τόσοι αποτυχημένοι υποψήφιοι βουλευτές εξασφάλισαν κάποια θέση, αυτός γιατί να μένει στην απ’ έξω; Ετσι, από την Τετάρτη το πρωί που «έσκασαν» τα θέματα από το Κουκάκι (όχι με τις πλαστικές σφαίρες, ούτε με τον Δημήτρη Ινδαρέ), ο Ψαριανός δίνει ρεσιτάλ στο Twitter. Ούτε χωροφύλακας, ενωμοτάρχης της δεκαετίας του 60, να τα έγραφε.

Ιδού δύο δείγματα:

● «Αίσχος. Κράτος καταστολής και καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Δεν αντέχεται πια αυτή η άθλια αστυνομοκρατία. Δεν μπορείς να κάψεις ούτε μερικά τρόλεϊ, τράπεζες, νοικοκυραίους και φιλήσυχους πολίτες, ούτε καν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Να κάνεις φλαμπέ δυο τρεις διμοιρίες…».

● «Αίσχος! Να σε κυνηγάνε οι μπασκίνες και τα σιδερόφραχτα ανθρωποειδή μόλις κάνεις πάνω από πεντακόσιες καταλήψεις. Μια άθλια και απάνθρωπη χούντα, με τα μίσθαρνα όργανά της, σου στερεί το στοιχειώδες δημοκρατικό δικαίωμα να οργανώσεις αντάρτικο πόλεων και να τα κάνεις όλα ρημαδιό…».

Κακό είναι να γίνεσαι δεξιός στα στερνά. Τόσος χρόνος χαμένος. Τόση πλάνη. Πρέπει να είναι τρομακτικό και πολύ θλιβερό ταυτόχρονα κοιτώντας προς τα πίσω, στο παρελθόν σου, να μη σε αντιπροσωπεύει τίποτε πια απ’ όσα έκανες και πίστευες.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το

Παρόμοια αρθρογραφία