Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου η εκδήλωση για την κρατική καταστολή με αφορμή τη συμπλήρωση 11 χρόνων από τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου! Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή ντοκιμαντέρ που απεικόνιζε την κατάσταση που επικρατούσε εκείνη την περίοδο στην κοινωνία καθώς και την λαϊκή έκρηξη που πυροδοτήθηκε!


Στην συνέχεια έγινε τοποθέτηση εκ μέρους της Φοιτητικής Πορείας που έδινε το στίγμα της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί μετά και την εκλογική νίκη της ΝΔ και τονίστηκε η ανάγκη να αναπτυχθεί ο αγώνας ενάντια στο σύστημα που εντείνει την φτώχεια και την ανέχεια και να σπάσουν το κλίμα τρομοκρατίας που προσπαθεί να καλλιεργήσει η Κυβέρνηση!


Ακολούθησε τσιπουροκαφενειο με τους εκλεκτούς μεζέδες από μέλη και φίλους της ΣΦΗΝΑΣ καθώς και σουβλάκια στα κάρβουνα! Συντροφιά μας κράτησαν επίσης οι υπέροχοι μουσικοί μας τους οποίους και ευχαριστούμε!
Η ΣΦΗΝΑ ευχαριστεί όλους όσους την αγκάλιασαν ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για την επόμενη εκδήλωση που θα ακολουθήσει κι θα ανακοινωθεί! 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το