Διαμαρτυρία για την κατάσταση στον ΟΑΣΘ πραγματοποίησαν για ακόμη μια φορά πολίτες της Θεσσαλονίκης, μέλη της Πρωτοβουλίας Εργαζόμενων και Φοιτητών για τις Αστικές Συγκοινωνίες, έξω από τα γραφεία του Οργανισμού, επί της οδού Παπαναστασίου σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης 7/2/2019. Μέλη της Πρωτοβουλίας και άλλοι πολίτες συγκεντρώθηκαν στο σημείο με πανό που έφερε το σύνθημα «Δεν πάει άλλο η ταλαιπωρία, λαϊκό δικαίωμα η συγκοινωνία» και πλακάτ στα χέρια. Στη συνέχεια αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Στέλιο Παππά και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Σάββα Παναγιωτίδη στους οποίους κατέθεσαν τα αιτήματά τους.

«Μέχρι τώρα η διοίκηση κρύβεται» επισημαίνει η Φωτεινή Σαλονικίδου, κάτοικος Ωραιοκάστρου και μέλος της Πρωτοβουλίας. «Θέλουμε μία άμεση λύση, τα προβλήματά μας είναι άμεσα» προσθέτει, αναφορικά με τις εξαγγελίες του Οργανισμού για ενίσχυση του στόλου των λεωφορείων την προσεχή άνοιξη. «Το μετρό είναι το ένα ανέκδοτο της πόλης, το δεύτερο είναι ο ΟΑΣΘ».
Στην συνάντηση η διοίκηση του ΟΑΣΘ για μια ακόμη φορά αρνήθηκε πως η κατάσταση έχει επιδεινωθεί (!!) και παρέπεμψε και πάλι στο απροσδιόριστο μέλλον τα μέτρα για βελτίωση της κατάστασης. Υπενθυμίζεται πως μεταξύ άλλων, η Πρωτοβουλία ζητά την άμεση αύξηση των δρομολογίων στις γραμμές, ασφαλή μετακίνηση για όλους και καμία αύξηση στα εισιτήρια. Εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας δήλωσαν πως θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις και την πίεση για να ληφθούν μέτρα.

Πηγή: antigeitonies3.blogspot.com

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το