Με κατάγματα στα ζυγωματικά και στη μύτη του αλλά και αιμορραγία στο μάτι, νοσηλεύτηκε για δύο ημέρες στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ο 36χρονος διανομέας φαγητού Τάσος Τοπαλίδης, ο οποίος, όπως καταγγέλλει, δέχθηκε επίθεση με σιδερογροθιά από τον πρώην εργοδότη του

Όπως ο ίδιος ο εργαζόμενος αναφέρει, εργαζόταν στο κατάστημα του εργοδότη για ενάμιση περίπου μήνα ανασφάλιστος. Όταν μια μέρα ενημέρωσε τον εργοδότη ότι δεν θα μπορέσει να δουλέψει λόγω ασθένειας, ο συγκεκριμένος, μέσω μηνυμάτων από την Ελβετία, τον απειλούσε με χυδαίες ύβρεις, με αποτέλεσμα ο συνάδελφος να αποχωρήσει από τη συγκεκριμένη δουλειά. Δυστυχώς όμως για τον εργαζόμενο, ο τελευταίος βρέθηκε ξανά μπροστά στον πρώην εργοδότη του λόγω ενός τροχαίου ατυχήματος και υπέστη τον άγριο ξυλοδαρμό.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή στις 10.30 το πρωί στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης οι διανομείς, με αφορμή τον ξυλοδαρμό του Τάσου Τοπαλίδη. Στη συνέχεια θα μεταβούν στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, όπου στις 12 το μεσημέρι θα εκδικαστεί η υπόθεση. Ο πρώην εργοδότης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου στις 3/12, ύστερα από μήνυση του διανομέα.

Το περιστατικό αυτό είναι το δεύτερο που έχει καταγραφεί τον τελευταίο μήνα στη Θεσσαλονίκη.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το