ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Θετική ήταν η παρέμβαση της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ στις εκλογές.

ΛΕΥΚΟ στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Μέσα σε ένα κλίμα έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης, όπου κυριάρχησε το γενικό πολιτικό κλίμα, έγιναν οι εκλογές στο δήμο της Ηλιούπολης. Στις εκλογές συμμετείχε για μια ακόμα φορά και η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ που είναι παρούσα στην πόλη για πάνω από είκοσι χρόνια.

Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τα μέλη και οι φίλοι της δημοτικής κίνησης έδωσαν μια αποφασιστική μάχη, με τα ελάχιστα μέσα που διέθεταν, σε κάθε γωνιά της πόλης. Με  ένα «φτωχό» άλλα καλαίσθητο κιόσκι και με το εφημεριδάκι της φωνής της Αριστερής Πρωτοβουλίας  στο χέρι επισκεφθήκαμε όλους τους μαζικούς χώρους της πόλης, στα σχολεία στις λαϊκές, στα καφενεία καταθέτοντας τις θέσεις μας τόσο για τα λεγόμενα μικρά προβλήματα, όσο και για τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας.

Το εκλογικό αποτέλεσμα έδωσε στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ μία έδρα και πάλι στο νέο δημοτικό συμβούλιο παρά την μείωση που είχε σε ψήφους. Μείωση που κατά βάση οφείλεται στο γεγονός ότι στις εκλογές αυτές συμμετείχαν και δύο νέα σχήματα που κατά κάποιο τρόπο διεκδικούσαν το ίδιο εκλογικό δυναμικό.

Παρ’ όλα αυτά η συγκέντρωση των 600 σχεδόν ψήφων στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί είναι αναμφισβήτητα ένα θετικό αποτέλεσμα και είναι στο χέρι των μελών της παράταξης με την παρουσία της και τη δράση της τα επόμενα χρόνια να καταδείξουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της και την πολιτική της στο λαό της πόλης.

Στο δεύτερο γύρο βρίσκονται αντιμέτωποι δύο υποψήφιοι που αποτελούν δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Απ’ τη μια μεριά βρίσκεται ο μέχρι σήμερα δήμαρχος Β. Βαλασόπουλος και απ’ την άλλη ο «αρχιτέκτονας» της πολιτικής της παράταξης του Βαλασόπουλου στο δήμο για πάνω από 8 χρόνια, Γ. Χατζηδάκης. Αυτό που διαφοροποιεί τους δύο «μονομάχους» είναι το ποιος θα διαχειριστεί με τα ίδια φθαρμένα αντιλαϊκά εργαλεία την σημερινή κατάσταση που έχει δημιουργήσει όλα τα σοβαρά προβλήματα στην πόλη.

Για το λόγο αυτό για την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ δεν υπάρχει κανένα δίλημμα για το ποιος είναι ο «καταλληλότερος» για τη θέση του δημάρχου. Καλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας να απορρίψουν τα ψεύτικα διλήμματα και να καταδικάσουν τις δύο όψεις της ίδιας πολιτικής ψηφίζοντας ΛΕΥΚΟ στο δεύτερο γύρο.

Οφείλουμε να καταγγείλουμε τη τραμπούκικη δράση των γνωστών άγνωστων που έβγαλαν όλο το μίσος τους στο εκλογικό μας περίπτερο το οποίο κατέστρεψαν ολοκληρωτικά τη νύχτα της περασμένης Τρίτης. Δεν μας έκανε καθόλου εντύπωση αφού άλλωστε και στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου σε αρκετές περιπτώσεις έσκισαν αφίσες και πανό της κίνησης.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το