Α΄ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής (Περιστέρι)

Η Α΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής-Περιστέρι αποφάσισε τα ακόλουθα σε σχέση με το πρόβλημα που προκύπτει με την εφαρμογή της νέας ΚΥΑ, που ουσιαστικά καταργεί το δικαίωμα της δωρεάν και χωρίς όρους μεταφοράς μεγάλου αριθμού των μαθητών του Καλλιτεχνικού σχολείου Περιστερίου, αλλά και των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζει λόγω ελλιπούς υλικοτεχνικής υποδομής, υποστελέχωσης, με διδακτικό προσωπικό με ελαστικό ωράριο, αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου που τοποθετούνται μήνες μετά την έναρξη και της πάγιας υποχρηματοδότησης.

Δεν θα δεχτούμε κανένα κεκτημένο δικαίωμα των μαθητών και των συναδέλφων, να θυσιαστεί στη λογική των ήδη μειωμένων κονδυλίων για την Παιδεία και των νέων περικοπών που ετοιμάζονται σύμφωνα με το προϋπολογισμό του 2019. Να σταματήσει τώρα η συνεχιζόμενη υποβάθμιση, αλλά και η ταλαιπωρία των μαθητών του σχολείου.

Καλούμε και συμμετέχουμε:

-Στην καλλιτεχνική διαμαρτυρία που οι σύλλογοι γονέων, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Καλλιτεχνικού σχολείου διοργανώνουν την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 11 π.μ. στην πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι (Σταθμός Μετρό  Περιστέρι).

 Στην παράσταση διαμαρτυρίας  στο Υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στις 12:00. Προκηρύσσουμε διευκολυντική στάση εργασίας  από τις 11:00 έως στο τέλος του ωραρίου για τους εκπαιδευτικούς του Καλλιτεχνικού σχολείου Περιστερίου και όσους συναδέλφους θέλουν να λάβουν  μέρος στην κινητοποίηση.

Για το Δ.Σ της Α΄ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής (Περιστέρι)

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το