Την Κυριακή 17/5, βρέθηκαν κομμένα δύο πανό που είχε τοποθετήσει το Μ-Λ ΚΚΕ εν όψει της πανελλαδικής του καμπάνιας ενάντια στην αντιλαΪκή “κανονικότητα” της κυβέρνησης.

Πανό που καλούσαν το λαό να ορθώσει το ανάστημά του και να παλέψει απέναντι στην άγρια επίθεση κυβέρνησης, ΕΕ  και ολιγαρχίας, που θέλουν να ξαναφορτώσουν τα σπασμένα της κρίσης στο λαό.

Είναι φανερό πως όποιος και να το έκανε στόχευε ακριβώς στη φίμωση του Μ-Λ ΚΚΕ, στη φίμωση της άποψης του αγώνα απέναντι στα αντιλαΪκά μέτρα της κυβέρνησης, στην πολιτική της φτώχειας, των απολύσεων και της τρομοκρατίας.

 Την προηγούμενη περίοδο, η κυβέρνηση προσπάθησε να τρομοκρατήσει όποιον σηκώνει κεφάλι, με τα πρόστιμα σε αγωνιστές και οργανώσεις, Σε αυτά τα πλαίσια, τότε, στα Γιάννενα, ασφαλίτες είχαν προσπαθήσει να σταματήσουν παρέμβαση του Μ-Λ ΚΚΕ. Τώρα, που η κυβερνητική πολιτική της τρομοκρατίας ξεδιπλώνεται πλήρως και η αστυνομία διώχνει κόσμο ακόμα και από πλατείες, υπάρχουν και στοιχεία που στα Γιάννενα προσπαθούν να φιμώσουν το Μ-Λ ΚΚΕ.

Εμείς απαντάμε ότι ούτε η τρομοκρατία θα περάσει, ούτε και οι προσπάθειες φίμωσης. Αντίθετα, η καμπάνια του Μ-Λ ΚΚΕ για την προβολή του αγώνα, ως τη μοναδική ελπίδα του λαού απέναντι στην κυβερνητική πολιτική της φτώχειας, της τρομοκρατίας και της εξάρτησης, θα συνεχιστεί και θα ενταθεί.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το