Μετά από ενημέρωση συντρόφων, φίλων και ψηφοφόρων του Κόμματός μας διαπιστώσαμε ότι σε πολλά εκλογικά τμήματα του Λεκανοπεδίου (πχ Αγία Παρασκευή, Βριλήσια, Ηλιούπολη, Δάφνη, Ζωγράφου, Άλιμος, Καλλιθέα, Ταύρος, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, κλπ) υπήρχαν σοβαρές ελλείψεις ψηφοδελτίων του Μ-Λ ΚΚΕ.

Το Μ-Λ ΚΚΕ με τις μικρές του οργανωτικές δυνάμεις και καθώς δεν υπήρχε αντιπρόσωπος του κόμματος στην πλειονότητα των εκλογικών κέντρων προσπάθησε να καλύψει τις ελλείψεις είτε μεταφέροντας ψηφοδέλτια από το ένα τμήμα στο άλλο είτε με συμπλήρωμα ψηφοδελτίων από τα γραφεία του. Είναι χαρακτηριστικό ότι παρ’ όλες τις οχλήσεις των εκπροσώπων του κόμματος μας ενώ θα έπρεπε στις περιπτώσεις έλλειψης ψηφοδελτίων να μεταφέρονται από άλλα γειτονικά εκλογικά τμήματα ψηφοδέλτια και να γίνεται επικοινωνία με το Μ-Λ ΚΚΕ και να διακόπτεται η διαδικασία μέχρι να έρθουν ψηφοδέλτια, αυτό δεν έγινε σε αρκετές περιπτώσεις.

Το Μ-Λ ΚΚΕ έστειλε έγκαιρα τα ψηφοδέλτια στις νομαρχίες της χώρας, αλλά για μια ακόμη φορά αντιμετώπισε απαράδεκτα εμπόδια.

Καλούμε κάθε φίλο και συναγωνιστή,κάθε δημοκρατικό άνθρωπο να συμβάλλει στην αντιμετώπιση τέτοιων εμποδίων. Να απαιτήσει το ψηφοδέλτιο του Μ-Λ ΚΚΕ και αν δεν του δοθεί να ζητήσει να σταματήσει η διαδικασία μέχρι ο δικαστικός αντιπρόσωπος επιληφθεί του θέματος. Αν μετά την προσπάθεια του δικαστικού αντιπροσώπου και την επικοινωνία με το Μ-Λ ΚΚΕ δεν γίνει εφικτό να βρεθούν ψηφοδέλτια μπορεί να ρίξει στην κάλπη λευκό χαρτί με το όνομα του Μ-Λ ΚΚΕ.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το