Η συνάντηση του Τραμπ με τον Κούλη έφερε ένα ακόμη πιο βαθύ δέσιμο της Ελλάδας με τις ιμπεριαλιστικές βρωμιές των Αμερικάνων στη Μέση Ανατολή, βάζοντας τη χώρα μας στο πρώτο πλάνο των επικίνδυνων εξελίξεων.
Η δήλωση συμπαράστασης του Κούλη στους Αμερικάνους, για τη δολοφονία Σουλεϊμανί, μια δήλωση κατάπτυστης εθελοδουλείας και καταπάτησης κάθε έννοιας διεθνούς δικαίου (what is this?) συμπορεύτηκε με τη δήλωση του ISIS, περί “θεϊκής παρέμβασης”.
Εκτός από την επιβράβευση του θεού Τραμπ, ο Κούλης φωτογραφήθηκε ζευγαρωτά με το θεϊκό ζεύγος, μπροστά σε χρυσοποίκιλτη πόρτα του Λευκού Οίκου, πράγμα που θα προκάλεσε δικαιολογημένο φθόνο στις χρυσαφένιες διακοσμητικές αναζητήσεις του ζεύγους των ημίθεων Πατούλη.
Και μιας και το χρυσάφι έρεε στη συνάντηση, υπέγραψε και μια βαρβάτη επιταγή 4 εκατομμυρίων δολαρίων, ανανεώσιμη πηγή ενέργειας ετησίως κατά 2 εκατομμύρια, στο παπαδαριό της ομογένειας, που βαρύνεται με απίστευτα οικονομικά και σεξουαλικά σκάνδαλα αλλά που η ψήφος τους πρέπει να έχει το σωστό χρώμα και τα σωστά σταυρουδάκια. Δι ευχών των αγίων.
Η επίσκεψη όμως του Κούλη στα άδυτα της πλανηταρχίας δεν είχε μόνο χαρακτήρα θρησκευτικού τουρισμού.
Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι πως ολόκληρη η Ελλάδα αναβαθμίζεται σε Τρούμπα για τα αμερικάνικα στρατά, που απλώνουν και βαθαίνουν τις βάσεις τους, αυτές που λέμε βάσεις του θανάτου. Οι εθελόδουλοι σφουγγοκωλάριοι που μας κυβερνούν, yesmen σε όλα, από συστάσεως του ελληνικού κράτους, μας χώνουν όλο και πιο βαθιά στο στόμα του λύκου, μετατρέποντας τη χώρα σε πυριτιδαποθήκη των Αμερικάνων.
Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης μετατρέπεται σε πολεμικό χώρο παρεμπόδισης εξόδου των Ρώσων στη Μεσόγειο. Στα πλαίσια αυτά έγινε τον προηγούμενο χρόνο και άσκηση των Αμερικάνων με την ονομασία Saber Guardian, Σπαθοφόρος Φρουρός, που έδωσε πολλή χαρά στον Αμερικάνο πρέσβη Πάϊατ, κατά δήλωσή του.
Από την Αλεξανδρούπολη, η αμερικάνικη χαρά εξαπλώνεται στη Λάρισα, όπου θα κατοικοεδρεύουν τα αμερικάνικα KC-10. Είναι τα air tankers, που ανεφοδιάζουν τα μαχητικά στον αέρα, για να μην καθυστερούν όταν σπέρνουν θάνατο και όλεθρο στη Μέση Ανατολή. Στη Λάρισα επίσης φιλοξενούνται και τα MQ-9 Reaper, που είναι βαριά κατασκοπευτικά αεροσκάφη κι έχουν στην επίβλεψή τους τη Βόρεια Αφρική και την Υεμένη, εκεί που τα παιδιά είναι φτιαγμένα μόνο από κόκαλα.
Εκεί κοντά, στο Στεφανοβίκι, σταθμεύουν τα αμερικάνικα Απάτσι και τα πολεμικά ελικόπτερα, σαν αυτά που γαζώνανε με θάνατο το Βιετνάμ.
Η βάση στον Άραξο θα φιλοξενεί αμιγώς αμερικάνικα αλλά και ΝΑΤΟϊκα κατασκοπευτικά αεροσκάφη, ενώ τα βαριά αμερικάνικα όπλα θα βρίσκουν θαλπωρή και φιλοξενία στη βάση της Σούδας. Η φιλόξενη Κρήτη παρέχει στους Αμερικάνους και το “Κρηπίδωμα Κ-14”, στο Μαράθι, που αφορά στον ελλιμενισμό και μια ήσυχη αγκαλιά για τα πυρηνοκίνητα αεροπλανοφόρα , όχι μόνο των Αμερικάνων, γιατί η φιλοξενία δεν έχει σύνορα, αλλά όλων των ιπποτών της ελεεινής τραπέζης του ΝΑΤΟ.
Η Τρούμπα στον Πειραιά φιλοξενούσε επί Κατοχής τα μπουρδέλα στα οποία σύχναζαν οι Γερμανοί αξιωματούχοι και οι “δοτήδες”, όπως έλεγαν οι Πειραιώτες τους ταγματασφαλίτες και λοιπούς συνεργάτες, οι οποίοι είχαν και το επάγγελμα του νταβατζή. Γιατί δεν είναι μόνο τωρινό, οι φασίστες να είναι και σωματέμποροι.
Τις επόμενες δόξες τους, τα “σπίτια” και τα καμπαρέ της Τρούμπας τις είδαν όταν ήρθε ο 6ος Στόλος. Τότε μεγαλούργησαν ξανά οι επιζώντες μαυραγορίτες της Κατοχής που, εκτός από τη σωματεμπορία, αγόραζαν και hi tech της εποχής από τα ναυτάκια, τρανζίστορ, ρολόγια, αφορολόγητα τσιγάρα και τα μοσχοπουλούσαν. Μάθε τέχνη και άστηνε.
Έτσι, στα πλαίσια της ανάπτυξης, όλη η Ελλάδα μια Τρούμπα.
Χωμένοι, όχι στο στόμα αλλά στην κοιλιά του λύκου και περιμένοντας τα χειρότερα, ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί, “κορίτσια ο στόλος”, ο επανδρωμένος με την αμερικάνικη δυστυχία άνεργων και αναλώσιμων μισθοφόρων, κρέας για τις μηχανές, πολτός, λάβα ηφαιστείου κι ωστόσο ορδή μαζικών δολοφόνων.

Νίνα Γεωργιάδου

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το