Μετά το πρωινό “ξέρασμα” που προκάλεσε η κ. Τσιμτσιλή από τη συχνότητα του Alpha, όταν θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την “αποψάρα” της για το πόσο ντεκαντάνς είναι οι πρόσφυγες που αντί να κάτσουν σε μια γωνιά και να βγάλουν το σκασμό κάνουν παιδιά ή μπαίνουν με την κοιλιά στο στόμα στις βάρκες για να γλιτώσουν από πολέμους και δυστυχίες,  ήρθε και ο μεσημεριανός “εμετός” από τον πάντα αγαπημένο ΣΚΑΙ και μας αποτελείωσε…

Στο ΣΚΑΙ λοιπόν που λέτε, στην εκπομπή του Λιάγκα που, αν δεν ξέρετε τι κεφάλαιο αποτελεί για την ελληνική τηλεόραση είστε απλά για τα μπάζα, το πάνελ, που μεταξύ άλλων αποτελείται από τους κυρίους και τις κυρίες Γκαγκάκη, Τσολάκη, Παπανώτα και μερικούς ακόμα που συμπαθάτε με δεν γνωρίζω, βγήκε ο ρεπόρτερ Φρίξος Δρακοντίδης για να πει την είδηση με την 20χρονη φοιτήτρια Νομικής του ΑΠΘ που έπεσε θύμα ασέλγειας την ώρα που μελετούσε στη βιβλιοθήκη από συνομήλικό της φοιτητή ο οποίος εκσπερμάτισε στην πλάτη της. Ο φοιτητής τελικά συνελήφθη και δικαιοόγησε την πράξη του λέγοντας ότι ήθελε να “εκτονωθεί”.

Η σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε η κοπέλα ωστόσο για τον κ.Λιάγκα και την παρέα του ήταν αφορμή να περάσουν πολύ όμορφα το μεσημεριανό τους, αφού ενθουσιάστηκαν με το θέμα και άρχισαν να κάνουν χαβαλέ και να ξεκαρδίζονται. 

Ασέλγεια ξανά.Σε live μετάδοση.

Είσαι κοπέλα 20χρονών. Φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Πας να διαβάσεις στη βιβλιοθήκη και πέφτεις θύμα ασέλγειας, από κάποιον που πίσω σου αυνανίζεται και “ολοκληρώνει” στην πλάτη σου. Παθαίνεις σοκ και ουρλιάζεις. Ο θύτης συλλαμβάνεται. Τρέμεις. Το συζητάς με γονείς, φίλους, συμφοιτητές. Μπορεί και με κανέναν. Ντρέπεσαι. Κι ας μη φταις σε τίποτα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κοντινό πλάνο

Κάθεσαι την επόμενη μερα να δεις τηλεόραση. Πέφτεις στο μεσημεριανό του ΣΚΑΙ. Ένα πάνελ διακωμωδεί το περιστατικό σου. Γελάει. Μπροστά στα μάτια σου. Ακούγονται φράσεις όπως “αν έσταζε το ταβάνι”, “έπεσε ο καφές και την πιτσίλισε”, “ήταν ένα μέτρο πίσω της αλλά είναι 20 χρονών και έτσι εξηγούνται όλα”, “ήταν στην πλάτη της γιατί αλλιώς θα έπρεπε να κάνει γκελ”, “αν υπήρχε συναίσθημα”. Κι άλλα γέλια. Ασέλγεια ξανά.Σε live μετάδοση.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΙΑΓΚΑΣ ΓΚΑΓΚΑΚΗ

Στο πάνελ βρίσκονται τρεις γυναίκες. Αυτές θα έπρεπε να σε καταλάβουν. Να καταλάβουν πόσο άσχημο μπορεί να είναι όλο αυτό. Ξεκαρδίζονται κι αυτές. Το στομάχι σου κόμπος. Παίρνεις βαθιά ανάσα. Ένας συνεργάτης της εκπομπής πηγαίνει κρυφά και ρίχνει νερό (!) από πίσω σε μια από τις γυναίκες του πάνελ για αναπαράσταση αυτού που σου συνέβη δήθεν. Αναπαράσταση! Τα γέλια τους ακούγονται σε όλο το πλατό. Είσαι μόνη στον καναπέ. Και ξαφνικά φταις.


(Αναδημοσίευση από Ευθύμιο Σαββάκη)

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το