Για τον πολιτιστικό χώρο “Σήμα” η χθεσινή βραδιά ήταν ξεχωριστή. Η παρουσία της Νένας Βενετσάνου και των συνεργατών της Κώστα Χατζόπουλου και Σόλη Μπαρκή,μάγεψαν τους πάνω από 170 φίλους του Σήματος που ήρθαν να ακούσουν το«Ημερολόγιο των καιρών».

Το “Σήμα” αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά τη Νένα Βενετσάνου για την ξεχωριστή τιμή αλλά και για τα θερμά λόγια που είπε.

Επίσης το Σήμα αναγκάζεται για μια ακόμη φορά να ζητήσει συγγνώμη στους φίλους που κάθησαν όρθιοι σε όλη τη διάρκεια της μουσικής βραδιάς αφού από νωρίς οι 160 θέσεις είχαν γεμίσει.

Μεταφέρουμε και τα λόγια της Νένας:

Φέτος κλείνω 40 χρόνια στο τραγούδι και η βραδιά στις 11/1 είναι η πρώτη μου για το 2019. Η συναυλία μου με δύο από τους αγαπημένους μου συνεργάτες, τον Κώστα Χατζόπουλο στην κιθάρα και τον Σόλη Μπαρκή στα κρουστά, στο πολιτικό στέκι της Πόλης μας ΣΗΜΑ ΠΟΡΕΙΑΣ, με βοηθάει να ξαναθυμίσω την πολιτικοποιημένη πλευρά της δουλειάς μου, όχι μόνο στους φίλους, που οι περισσότεροι τη γνωρίζουν, αλλά και σε μια άλλη, καινούργια γενιά, που αγωνίζεται ξανά με πάθος και σταθερότητα για έναν καλλίτερο κόσμο.”

ΝΕΝΑ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το