Μακελειό σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Ελ Πάσο, στο Τέξας, όταν ένας ένοπλος άρχισε να πυροβολεί έξω από το πολυκατάστημα Walmart, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 20 άτομα και να τραυματιστούν 26.

Είκοσι νεκροί και 26 τραυματίες είναι ο απολογισμός της επίθεσης που σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Ελ Πάσο, στο Τέξας.

Ένοπλος σκόρπισε τον θάνατο όταν άνοιξε πυρ έξω από το πολυκατάστημα Walmart.

Την ώρα της επίθεσης περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι έκαναν τα ψώνια τους στο εμπορικό κέντρο. Όπως έγινε γνωστό, μεταξύ των θυμάτων βρίσκονται τουλάχιστον τρεις Μεξικανοί. 

Ο ύποπτος συνελήφθη έξω από το πολυκατάστημα κοντά στο εμπορικό κέντρο Σιέλο Βίστα.

Πρόκειται για τον 21χρονο Πάτρικ Κρούσιος, ο οποίος πριν επιτεθεί στο εμπορικό κέντρο στο Ελ Πάσο, δημοσίευσε στη σελίδα του στο Twitter ένα μανιφέστο που υποστήριζε την τρομοκρατική επίθεση στο τζαμί στη Νέα Ζηλανδία. 

​Στο έγγραφο, ο φερόμενος ως δράστης υποστήριξε τους πυροβολισμούς στην Χριστιανική εκκλησία που έλαβαν χώρα το Μάρτιο στη Νέα Ζηλανδία και καταδίκασε τους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικάνους επειδή δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της μετανάστευσης, αλλά όπως υποστηρίζει: «οι Δημοκρατικοί ακολουθούν ένα πρόγραμμα υπέρ της μετανάστευσης, ενώ οι Ρεπουμπλικάνοι παραμένουν διχασμένοι».

Η αυθεντικότητα του μανιφέστου παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή ανεπιβεβαίωτη.

Δείτε και αυτό:

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το