Με τη συμμετοχή αρκετών συντρόφων, συναγωνιστών και φίλων έγινε στα Γιάννενα την Τρίτη 02-07-2019, στην Αίθουσα της Περιφέρειας, στη στοά Σάρκα, η προεκλογική εκδήλωση του Μ-Λ ΚΚΕ.

Στην αρχή ο σ. Γ. Μακρίδης άνοιξε την εκδήλωση, παρουσιάζοντας τους υποψήφιους του κόμματος για το Ν. Ιωαννίνων, τη συντρόφισσα. Χ. Αθανασίου και το σύντροφο Β. Γράβο, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά της προεκλογικής περιόδου, στην ανάγκη να μη περάσουν τα ψεύτικα διλήμματα που θέτουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ και να στηριχτεί ο αγώνας  του Μ-Λ ΚΚΕ.

Στη συνέχεια ο δυο σύντροφοι υποψήφιοι  αναφέρθηκαν σε σημαντικές πλευρές των θέσεων του Μ-Λ ΚΚΕ για την πολιτική κατάσταση, την Αριστερά και του στόχους του λαϊκού αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, ενώ μετά ο σύντροφος Α. Παπαδόπουλος παρουσίασε τις θέσεις του Μ-Λ ΚΚΕ πάνω σε βασικά πολιτικά και ιδεολογικά ζητήματα, πάνω στους πολιτικούς στόχους και τις γενικότερες κατευθύνσεις της πάλης του κόμματος.  Ήταν μια εκδήλωση που μαζί με όλη τη δραστηριότητα που αναπτύσσει τους τελευταίους δυο μήνες η κομματική οργάνωση του Μ-Λ ΚΚΕ στο νομό Ιωαννίνων συνέβαλε στην διάδοση πολιτικής, των στόχων και συνθημάτων του Μ-Λ ΚΚΕ μπροστά και μετά τις εκλογές.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το