Φωτογραφία και παρουσίαση από τον Παναγιώτη Μπουρδάλα

Με σημαντική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8/5 η ΓΣ των καθηγητών της Α ΕΛΜΕ Αχαΐας στο προαύλιο του 6ου και 11ου ΓΕΛ της Πάτρας.

Η συμμετοχή στις τοποθετήσεις, αναλύσεις, προτάσεις και οδικό χάρτη της επόμενης εβδομάδας ήταν πλούσια καθώς και οι παρεμβάσεις των εκπροσώπων του Μετώπου και της Παρέμβασης Εκπαιδευτικών.

1. Αποφασίστηκε (ομόφωνα) από το ΔΣ κάλεσμα των διευθυντών των σχολείων την Δευτέρα, ίδια ώρα στον ίδιο τόπο για ανταλλαγή απόψεων στα προβλήματα.
2. Αποφασίστηκε συλλαλητήριο στην Πάτρα το απόγευμα της Πέμπτης μαζί με άλλα σωματεία για στήριξη της δημόσιας παιδείας και υγείας. Μερικά από τα σωματεία και φοιτητικοί σύλλογοι είχαν στείλει αντιπροσώπους.

3. Λεπτομερείς αποφάσεις για το άνοιγμα των σχολείων, εικονικό σχολείο, επιστολή σε μαθητές και γονείς, μόνιμους διορισμούς-επαναπρόσληψη αναπληρωτών από 1η Ιουλίου, κατ οίκον διδασκαλίες για μαθητές που αδυνατούν να έλθουν σχολείο, μείωση μαθητών των τμημάτων από 1η Σεπτέμβρη, αύξηση κριτηρίων για άδειες ειδικού σκοπού, στήριξη καθαριστριών στα σχολεία, κλπ, θα παρθούν στο ΔΣ της ΕΛΜΕ σήμερα Κυριακή.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το