Ούτε 100, ούτε 200, αλλά 695 θα είναι μέλη της της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – «Προοδευτική Συμμαχία». 

Στεγάζει όλα τα πουλιά του (πρώην ΠΑΣΟΚικού) δάσους καθώς αν προσπαθήσει να υπολογίσει κανείς πόσοι προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ μάλλον θα χάσει το μέτρημα.

Ας ξεχωρίσουμε ορισμένους πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ: Γιάννης Ραγκούσης, Νίκος Μπίστης, Στέφανος Τζουμάκας.

Πάμε τώρα στους πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: Θανάσης Γικονόγλου, Μάρκος Μπόλαρης, Γιώργος Κασσάρας, Χρήστος Κοκκινοβασίλης, Μαρία Θεοχάρη, Χρύσα Μανώλια, Δημήτρης Παλαιοθόδωρος, Άγγελος Τόλκας και Ρεγγίνα Βαρτζελή,  γνωστή για τη θητεία της ως διευθύντριας του γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου .

Κατά τα άλλα βλέπουμε και ονόματα από τη ΔΗΜΑΡ όπως τον Φώτη Κουβέλη, τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και τον Δημήτρη Χατζησωκράτη, αλλά και από το Ποτάμι (Σπύρος Δανέλης).

Ακόμη οι Δ. Πιπεργιάς, Π.Κόκκαλης, Απ. Γκλέτσος, Κ.Ζουράρις, Κουντουρά, Αντ. Λιακος, Ν. Μαδεμλής, Ν. Μουζέλης, Γ.Πάντζας, Ρεπούση, Κραουνάκης κα

Και μόνο τα …έμψυχα «υλικά» της «ανασυγκρότησης» επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για αναπαλαίωση της σοσιαλδημοκρατίας με προσμείξεις «λαϊκής δεξιάς»

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το