Δεν ξέρουμε αν ο άλλοτε «δημοσιογράφος» του ΣΚΑΪ Μπάμπης Παπαδημητρίου και τώρα βουλευτής της ΝΔ θέλει να αγγίξει και το θεοφοβούμενο κοινό της ΝΔ, αλλά μέσα στις ανέξοδες φλυαρίες ξεπέρασε (και πάλι) τα όρια της κυνικότητας.

Ε, λοιπόν, ο μεγάλος γρίφος των ημερών σχετικά με την προέλευση της κρίσης της πανδημίας, λύθηκε επιτέλους από το πασίγνωστο Μπάμπη.

Ο βουλευτής της ΝΔ, σχολιάζοντας την εξέλιξη πανδημίας σε συνέντευξή του στο «Kontra», υποστήριξε αρκετά ξεκάθαρα ότι η κρίση του κορονοϊού είναι θεόσταλτη και ότι θα πρέπει να αναγάγουμε την κρίση σε ευκαιρία, ώστε να βγούμε κερδισμένοι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου -ο οποίος έλεγε ότι το νερό είναι φτηνό και πρέπει να ακριβύνει, ήθελε να γκρεμίσουμε τα μισά νοσοκομεία και πίστευε ότι η συνταγή του ΔΝΤ είναι σωστή (χαρακτηριστικό είναι ένα άρθρο που είχε γράψει στην Καθημερινή τον Φεβρουάριο του 2017 με τον «εκκωφαντικό» τίτλο: «Η συνταγή ΔΝΤ είναι πιο σωστή) και τα μνημόνια θα μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους, την κρίση μας την έστειλε ο Θεός…

Το αν εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι χάνουν και χάσουν τη δουλειά τους ή πεθάνουν μερικές εκατοντάδες, το αν δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις κλείσουν, ο γνωστός «Μπάμπης» του ΣΚΑΪ το βλέπει σαν θεόσταλτο μήνυμα και εμείς πρέπει να το κάνουμε ευκαιρία.

«Στον καπιταλισμό οι κρίσεις είναι που αλλάζουν τα πράγματα. Πρέπει την κρίση αυτή που μας έστειλε ο Θεός να την κάνουμε ευκαιρία. Λεφτά θα ‘ρθουν εμείς θα είμαστε σε θέση να τα αξιοποιήσουμε ή θα κοιτάμε τι δίνει το κράτος να πάω να τα πάρω…».

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το