ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Στις 19 Σεπτέμβρη παραπέμπονται στο Πλημμελειοδικείο Λάρισας για να δικαστούν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας Τάσος Τσιαπλές, από κοινού με τους Βαγγέλη Μπούτα, πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ), Κώστα Τζέλα, γενικό γραμματέα της ΕΟΑΣΚ και Ρίζο Μαρούδα, πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας για τις αγροτικές κινητοποιήσεις του Γενάρη και Φλεβάρη του 2017.

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας σημειώνει:

«Μάλιστα, από τη φούρια τους να φρενάρουν τους αγώνες, στο κατηγορητήριο συμπεριέλαβαν και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, Τάσο Tσιαπλέ, ότι είχε κι αυτός τρακτέρ στον κόμβο της Νίκαιας, μαζί με άλλους αγρότες!

Για να μην ξεχνιόμαστε, το “τέλος των μνημονίων” και η επιστροφή στην “κανονικότητα” που διαλαλεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, εκτός από τη συνέχιση των αντεργατικών – αντιλαϊκών πολιτικών προς όφελος του κεφαλαίου και την πρόσδεση πιο σφιχτά της χώρας στους επικίνδυνους αμερικανοΝΑΤΟικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, περιλαμβάνει και νέες δίκες συνδικαλιστών του αγροτικού και του εργατικού κινήματος για τους αγώνες τους.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας αξιώνει να σταματήσουν αμέσως οι δίκες και κάθε άλλου είδους διώξεις συνδικαλιστών εργαζομένων, αγροτών για τη συνδικαλιστική τους δράση και τους αγώνες».

 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το