Οι διασώστες της Proactiva Open Arms, ανακοίνωσαν χθες τον θάνατο. Τον θάνατο του μωρού που έζησε μια μέρα. Τον θάνατο και των δεκάξι. Τον θάνατο των προσφύγων που πνίγηκαν στη Μεσόγειο στις 8 του Γενάρη. Οι διασώστες ανακοίνωσαν χθες τη γέννηση του μωρού στο σκάφος.

Οι διασώστες ανακοίνωσαν και το τέλος του στο σκάφος. Το μωρό δεν έζησε ούτε την αλλαγή της μέρας, το μωρό δεν πρόλαβε το ξημέρωμα, το μωρό δεν θα κλείσει την εβδομάδα, το μωρό- προσφυγάκι έζησε μόνο μια μέρα πάνω σ’ ένα διασωστικό σκάφος ψάχνοντας το άσυλο για τη δεύτερη μέρα.

Το μωρό δεν έφτασε στη στεριά, το μωρό που έζησε μια μέρα. Οι διασώστες έγραψαν «Τόσο άγριο και ανελέητο όσο κι αληθινό. Έτος 2020». Το μωρό που έζησε μια μέρα κι ύστερα τυλίχθηκε στη νεκροσακούλα του.

Το μωρό που έζησε μια μέρα πάνω στο σκαρί ενός πλοίου. Είναι άγριο πολύ τα μωρά να ζουν μια μέρα. Δεν πρέπει τα μωρά να ζουν μόνο μια μέρα.Απλά δεν πρέπει, ανθρωπότητα. Δεν είναι μόνο άγριο, είναι άδικο. Πολύ.

Please Share

Bodies of a mother and her two children, drowned while trying to reach Lesvos island, Greece

One of the babies was born on the boat they were smuggled on.

The newborn lived for one day until the boat capsized on the 8th of January 2020 and all 16 passengers drowned.

This image was published today by Proactiva Open Arms search and rescue team, which had been alerted and announced the onboard birth as they desperately tried but failed to reach the immigrant boat on time.

Xenia Pirounia

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το