Φωτογραφία αρχείου

Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2020 ένας οδοκαθαριστής στη Χαλκίδα έχασε τη ζωή του την ώρα της δουλειάς. Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2020 ένα τουριστικό λεωφορείο στρίμωξε τον οδοκαθαριστή στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου και τον σκότωσε ακαριαία.

Ο θάνατος όμως του 47χρονου οδοκαθαριστή, του εργαζομένου καθαριότητας, του οικογενειάρχη με τα τέσσερα παιδιά, που δεν θα έκανε το βράδυ Πρωτοχρονιά με τους δικούς του, δεν ήταν πιασάρικος και δεν προβλήθηκε από τα κοράκια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, όπως προβλήθηκε η αυτοκτονία της γυναίκας με τα ψυχολογικά προβλήματα, η οποία αφού πρώτα πέταξε το παιδί της με τα προβλήματα υγείας από την ταράτσα, κατόπιν πήδησε κι εκείνη στο κενό.

Ο «σκουπιδιάρης» δεν «πουλούσε» όσο «πουλούσε» η κοπέλα με τα ψυχολογικά προβλήματα, όπως «πουλούσαν» οι θρήνοι του συζύγου και του πεθερού της. Για τον οδοκαθαριστή, τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά του δεν ακούσαμε τίποτα. Ίσως σε κάποιο κανάλι να ακούστηκε στα «ψιλά».

Για το εργατικό ατύχημα του οδοκαθαριστή οι ψυχολόγοι που σουλατσάρουν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν μπορούσαν να σαλιάσουν καθόλου, όπως ασύστολα σάλιασαν στην περίπτωση της κοπέλας με τα ψυχολογικά προβλήματα.

Ένα εργατικό ατύχημα δημιουργεί αποστροφή στα κοράκια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε αντίθεση με μια αυτοκτονία ή ένα έγκλημα όπου τα κοράκια ορμούν για να βουτήξουν στο αίμα το ψωμί τους ή να ρουφήξουν το αίμα με το καλαμάκι…

Κώστας Β. – agkidapress.gr

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το

Παρόμοια αρθρογραφία