Mπορεί ένας γκρίζος και μουντός τοίχος πολυκατοικίας στο κέντρο μιας πόλης να μεταμορφωθεί σε έργο τέχνης; Οι γκραφιτάδες σε όλο τον κόσμο έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Ο Wild Drawing είναι ένας από αυτούς τους καλλιτέχνες που γυρίζει τον πλανήτη και ομορφαίνει με χρώμα την καθημερινότητά μας.

Στην Αθήνα είναι γνωστό το έργο του «Knowledge speaks-Wisdom listens» που απεικονίζει μια κουκουβάγια και στολίζει τοίχο στο Μεταξουργείο από το 2016, ενώ εντυπωσιακό είναι και το νέο έργο του καλλιτέχνη στο πάρκο Κλωναρίδη – Φιξ στα Πατήσια, «Blessing».

Αλλά και το «TimeHole» σε πολυκατοικία της Πάτρας που έγινε τον περασμένο Μάιο κλέβει τις παραστάσεις. Εμπνευσμένο από την «Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων», μας δείχνει πώς θα ήταν οι πόλεις αν είχαν λίγο περισσότερο χρώμα. Το έργο, που έγινε εθελοντικά στα πλαίσια του 3ου International Street Art Festival ArtWalk, ολοκληρώθηκε σε έξι μέρες.

Εντυπωσιακές είναι κι άλλες δημιουργίες του σε όλα τα μέρη του κόσμου, από την Φινλανδία και τη Νάξο μέχρι την Αλβανία και τη Γαλλία.

 

 

 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το