Σε ένα ακόμα προκλητικό σχόλιο, χυδαία απάνθρωπο και ρατσιστικό προχώρησε ο Θεόδωρος Γιάνναρος, πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς» και μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας. Ο Μοριακός Βιολόγος-Γενετιστής εξαπέλυσε χυδαία επίθεση κατά πρόσφυγα, χαρακτηρίζοντας τον «πίθηκο» και «απόβρασμα».

Συγκεκριμένα, ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς», απάντησε στο ποστάρισμα που έκανε ο Arash Hampay στα αγγλικά: «Φασίστες, είμαι εντάξει στη νέα μου πατρίδα, θα συνεχίζω τις δράσεις για να αλλάξω την πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό». Ο Hampay είναι πρόσφυγας από το Ιράν και ζει στην Ελλάδα. 

Στο tweet του το στέλεχος της Ν.Δ. έγραψε: «Θα πας εκεί από όπου ήρθες, πίθηκε».

Λίγο αργότερα, με νέο του ποστάρισμα, έγραψε: «Δεν θα έπρεπε το ζώο αυτό που έρχεται ως συριζοκαλεσμένος, μόλις φθάνει βγάζει σελφι με το iPhone του, μας βρίζει χυδαία & ονομάζει την Ελλάδα… νέα πατρίδα του; Εγώ την πατρίδα μου δεν τη χαραμίζω για αποβράσματα! Κυκλοφορήσετε τη φώτο, να βρεθεί & να τα πει αυτά στην αστυνομία!».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θεόδωρος Γιάνναρος προκαλεί με τις ακραίες θέσεις του.

Στις αρχές του χρόνου είχε απειλήσει με κρεμάλες δημοσιογράφο της ΕΡΤ3.

Stelios nikitopoulos@stenikito

Ο Θεόδωρος Γιάνναρος, μέλος του τομέα Υγείας της ΝΔ, πρώην διοικητής του νοσοκομείου “Ελπίς” και αρθρογράφος του http://Capital.gr  με απειλεί ανοιχτά και δημόσια στο twitter.

View image on Twitter

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το