Θεσσαλονίκη Με παρέμβαση, με πανό και τρικάκια στο νοσοκομείο Αχεπα στη Θεσσαλονίκη, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των Υγειονομικών την Τρίτη 28/4 το Μ-Λ ΚΚΕ. Στο χώρο του Νοσοκομείου βρέθηκαν υπάλληλοι του Αχεπα άλλα και άλλων νοσοκομείων, καθώς και φορείς, συλλογικότητες και πολιτικές παρατάξεις.

ΑΧΕΠΑ (Θεσσαλονίκη)
Θεσσαλονίκη

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Στήριξη στον αγώνα των υγειονομικών Το Μ-Λ ΚΚΕ συμμετείχε στη συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι έξω από το νοσοκομείο Χατζηκώστα. Παρέμβηκε με τα υλικά του για να διαδώσει πλατιά το μήνυμα του αγώνα, να δηλώσει τη στήριξή του στον αγώνα των υγειονομικών και να καλέσει το λαό να τιμήσει την Εργατική Πρωτομαγιά. Ανήρτησε και πανό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομειακό. Οι παρεμβάσεις του Μ-Λ ΚΚΕ θα συνεχιστούν αυτή τη βδομάδα για την προετοιμασία της συγκέντρωσης της Πρωτομαγιάς.

Κέντρο Ιωαννίνων
Παρέμβαση κλιμακίου του Μ-Λ ΚΚΕ στο νοσοκομείο Χατζηκώστα (Ιωάννινα)
Πανεπιστημιακο Νοσοκομείο (Ιωάννινα)

Ηράκλειο Κρήτης – Ανάρτηση πανό του Μ-Λ ΚΚΕ με κεντρικό σύνθημα: «Δημόσια-Δωρεάν υγεία για όλο το λαό»

Ύστερα από την κινητοποίηση του Μ-Λ ΚΚΕ και της ΕΡΓΑΣ την Τρίτη, 7 Απρίλη που εκφράσαμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των υγειονομικών και μετά την πανελλαδική κινητοποίηση που πραγματοποιήσαμε το τριήμερο, 15-17 Απρίλη, με ανάρτηση πανό σε νοσοκομεία του Ηρακλείου, χθες 27 Απρίλη κλιμάκιο του Μ-Λ ΚΚΕ ανάρτησε πανό εκφράζοντας έτσι την συμπαράστασή του στον αγώνα των υγειονομικών και στην κινητοποίησή τους την Τρίτη 28 Απρίλη.

Τα πανό αναρτήθηκαν στον κόμβο του Γιόφυρου, στα όρια Θερίσου και Δειλινών όμως και στο στάδιο Ελευθερίας.

Στο νομό Θεσπρωτίας

Παρέμβαση έγινε από κλιμάκιο του Μ-Λ ΚΚΕ και στο Νοσοκομείο  Φιλιατών,  με το μοίρασμα Προκήρυξης στους εργαζόμενους μέσα στο Νοσοκομείο, με ανάρτηση πανό και την τοποθέτηση αφισών και το πέταγμα τρυκ στο προαύλιο χώρο του.

.

Φιλιάτες
Φιλιάτες

Παρέμβαση του Μ-Λ ΚΚΕ έγινε και στο νοσοκομείο της Λαμίας

Νοσοκομείο Λαμίας

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το