Πριν 10 μήνες ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος ζήτησε την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα. Χθες έγινε υπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση Τσίπρα!

Ο Θεοχαρόπουλος υπουργός, λοιπόν! Και γιατί όχι, θα ρωτήσει κάποιος, που έχει δει τόσους και τόσους από εκείνους που δεν έχουν αφήσει μνημόνιο για μνημόνιο που να μην το στηρίξουν, να παίρνουν υπουργικές θέσεις στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο του 2018, ο κ. Θεοχαρόπουλος ανέφερε πως «ο κ. Τσίπρας σήμερα στην ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο απέδειξε ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Τέσσερις ολόκληρες ημέρες μετά την φονική πυρκαγιά και την εγκληματική ολιγωρία των αρχών έδειξε ότι δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί. Μίλησε για μακάβριες κομματικές σκοπιμότητες και συσκότιση της αλήθειας αναφερόμενος προφανώς στην επικοινωνιακή κυβερνητική προπαγάνδα των προηγούμενων ημερών. Μόνο έτσι εξηγείται γιατί η στάση της αντιπολίτευσης ήταν εξαιρετικά υπεύθυνη. Τόνισε ότι δεν χρειάζεται καμία αυτοκριτική για την επιχειρησιακή πλευρά, όλα λοιπόν καλώς καμωμένα κατά τον κ. Τσίπρα».

«Η πολιτική ευθύνη όμως συνοδεύεται με παραιτήσεις αλλιώς είναι κενή περιεχομένου, ειδικά από την στιγμή που ο κ. Τσίπρας ζήτησε να αναλάβει την ευθύνη όλη η κυβέρνηση. Η πολιτική ευθύνη απαιτεί πράξεις και όχι λόγια, για αυτό παραιτηθείτε τώρα» κατέληξε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

10 μήνες αργότερα σήμερα έγινε Υπουργός Τουρισμού στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα!

Η αστική πολιτική στα καλύτερά της!

Δείτε και αυτό:

 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το