Εντάξει έχουν δίκιο η Κυβέρνηση, ο Χρυσοχοϊδης, οι ματατζήδες…
Εδώ έχουν να κάνουν με διαδηλωτές, δημοκράτες, αριστερούς….
δεν έχουν να κάνουν με κομματικά στελέχη παιδεραστές, καταχραστές δημοσίου χρήματος…
Επιτέλους αν δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι ας μη μιλάνε…

Προσαγωγές και προσαγωγές

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Μ-Λ ΚΚΕ: Να απελευθερωθούν άμεσα οι αγωνιστές

Ένα πραγματικό πογκρόμ προσαγωγών και συλλήψεων εξαπέλυσε η κυβέρνηση σε βάρος εκατοντάδων αγωνιστών, χθες 6 Δεκέμβρη στην επέτειο της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου. Τελικά η αστυνομία προχώρησε σε 374 προσαγωγές, αποκαλύπτοντας το όργιο της κυβερνητικής βίας και τρομοκρατίας, από τους οποίες μάλιστα οι 135 μετατράπηκαν σε συλλήψεις με τα γνωστά στημένα, διάτρητα κατηγορητήρια. Ανάμεσα στους συλληφθέντες υπάρχουν μέλη και στελέχη των οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, του ΚΚΕ(μ-λ), του ΝΑΡ, του ΣΕΚ και πολλοί αγωνιστές που μέχρι αυτή τη στιγμή είναι κρατούμενοι.

Το Μ-Λ ΚΚΕ καταγγέλλει αυτό το όργιο αστυνομικής βίας και τρομοκρατίας που θυμίζει μέρες χούντας και απαιτεί την άμεση απελευθέρωση των αγωνιστών, την απόσυρση όλων των κατηγοριών, το σταμάτημα κάθε δίωξης και την παραγραφή των προστίμων.

Καλούμε όλο το δημοκρατικό κόσμο να καταγγείλει τα κυβερνητικά μέτρα χουντικής έμπνευσης, την πολιτική της καταστολής και της τρομοκρατίας, και να παλέψειγια την υπεράσπιση των θεμελιωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών του.

Σπάζοντας το κλίμα του φόβου και της τρομοκρατίας με μαζικές κινητοποιήσεις και αγώνες ο λαός και η νεολαία θα ορθώσουν ακόμα περισσότερο την αντίσταση τους και θα φράξουν το δρόμο στην άγρια αντιλαϊκή πολιτική!

Η κυβερνητική τρομοκρατία δεν θα περάσει

Στην τρομοκρατία απαντάμε με το δυνάμωμα των μαζικών αγώνων ενάντια στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική

Γραφείο Τύπου του Μ-Λ ΚΚΕ

7 Δεκέμβρη 2020

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το