https://twitter.com/i/status/1232604513703518208

Μόνο ως ρατσιστική καφρίλα μπορεί να χαρακτηριστεί το άλμα λογικής που έκανε στη ραδιοφωνική του εκπομπή ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης, με αφορμή τις εξελίξεις στη Χίο και τη Μυτιλήνη, αλλά και το θέμα του κορονοϊού.

Ο Νίκος Μάνεσης, έσπευσε να φιμώσει τον συνάδελφό του που επέκρινε την κυβέρνηση για την αντιεπιστημονική και μη ρεαλιστική προσέγγιση ότι δημιουργεί τα κλειστά κέντρα κράτησης για να προστατέψει την Ελλάδα από τον κορονοϊό (που τελικά έφτασε μέσω… Ιταλίας στη χώρα μας).

Ρεπόρτερ: Σήμερα για να δικαιολογήσει την παρέμβαση των ΜΑΤ θυμήθηκε τον κορονοϊό και τι μας λέει: Κάνω τις κλειστές δομές που θα γίνουν για έξι μήνες, για να σας προστατεύσω μετά από έξι μήνες από τον κορονοϊό. Και δεν κάνει κάνει το αυτονόητο Νίκο, να στείλει 100 γιατρούς στη Χίο. Ούτε αυτό δεν είναι ικανή να κάνει ρε Νίκο.

Στο άκουσμα αυτής της κριτικής ο Νίκος Μάνεσης έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη «σωστή»… φιλοκυβερνητική, ακροδεξιά και μισαλλόδοξη θέση.

Νίκος Μάνεσης: Εγώ είχα δει έναν άλλον ιό που με ανησύχησε πάρα πολύ, έναν ισλαμικό ιό, είδα. Όταν είδα κάποιους πρόσφυγες ή μετανάστες, νεότατους, κοντοκουρεμένους, σφριγηλότατους, φρεσκοξυρισμένους, με ipad τα οποία δεν έχω τη δυνατότητα να αγοράσω εγώ, εκεί άρχισα να ανησυχώ.

Μάστορας στο ξέπλυμα… Και εις ανώτερα…

Πηγή: koutipandoras.gr

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το