«Από χτες έχουν βγει από τον πάτο του υπονόμου κάτι δυσώδη, απροσδιόριστα όντα που χυδαιολογούν και καταριούνται επειδή μερικοί από μας ως δημοσιογράφοι αλλά και ως άνθρωποι, συστήσαμε ψυχραιμία και υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί το πόρισμα για το βρέφος»

Οργισμένη ήταν η ανάρτηση της δημοσιογράφου και συγγραφέα Έλενας Ακρίτα μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για τον πατέρα του νεκρού βρέφους και την απόρριψη της εσφαλμένης κατηγορίας της σεξουαλικής κακοποίησης.

Η Έλενα Ακρίτα, η οποία από πολύ νωρίς είχε συστήσει ψυχραιμία και υπομονή μέχρι να ξεκαθαριστεί αν όντως ο πατέρας είχε κακοποιήσει το μωρό, είχε δεχτεί διαδικτυακές επιθέσεις από διάφορους… σεσημασμένους του διαδικτύου με πρωτεργάτη τον Θάνο Τζήμερο που έγραψε με αφορμή την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα ότι «Το αριστερίζειν εστί δολοφονείν. Η αριστερά είναι ψυχική διαταραχή και μάλιστα βαρειάς μορφής».

«Από χτες έχουν βγει από τον πάτο του υπονόμου κάτι δυσώδη, απροσδιόριστα όντα που χυδαιολογούν και καταριούνται επειδή μερικοί από μας ως δημοσιογράφοι αλλά και ως άνθρωποι, συστήσαμε ψυχραιμία και υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί το πόρισμα για το βρέφος.

Σήμερα ο πατέρας του επέστρεψε από το αστυνομικό τμήμα στο σπίτι του για να θάψει το μωράκι του. Σκέψου να χάνεις το παιδί σου και να σε λιθοβολούν ως βιαστή και βασανιστή του, μόνο και μόνο επειδή δεν γεννήθηκες Έλληνας. Διότι περί αυτού πρόκειται, μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Σε όλα αυτά τα ρατσιστόμουτρα πρώτον να ζητήσω συγγνωμη που τούς κόψαμε το λυντσάρισμα πάνω στο καλύτερο. Και δεύτερον να τους ενημερώσω πως ο υπόνομος τους καλεί εσπευσμένα να επιστρέψουν στον πάτο του. Καλή κατάδυση να ευχηθώ ολόψυχα» έγραψε η κ. Ακρίτα.

Στην αρχική ανάρτησή της που έγινε και στόχος των απανταχού μισαλλόδοξων που ενθουσιάστηκαν με το ενδεχόμενο ο Σύρος πατέρας να έχει βιάσει το μωρό του, η κ. Ακρίτα συνιστούσε ψυχραιμία και υπομονή καθώς ήδη υπήρχαν ενδείξεις ότι οι κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση δεν ευσταθούσαν.

«Για το μωράκι που πέθανε τόσο βασανισμένο, ας περιμένουμε την οριστική γνωμάτευση χωρίς να προτρέχουμε. Ψυχραιμία και υπομονή. Ο νευρολόγος που εξέτασε το μωρό, αναφέρει ότι τα ευρήματα στο κορμάκι του 11 μηνών βρέφους είναι συναπτά με τη φαρμακευτική αγωγή υπό μορφή υποθέτου την οποία λάμβανε καθημερινά, λόγω των επιληπτικών κρίσεων» είχε γράψει αρχικά.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το