Κάποιος έδωσε «συγχαρητήρια» στον κουκουλοφόρο – οπλοφόρο αστυνομικό (εκτός υπηρεσίας) της ΑΣΟΕΕ για την «ψυχραιμία» του. Ποιος; Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του παρουσίας στο κανάλι Blue Sky.

Στο βίντεο που ακολουθεί (μετά το 14.40) θα δείτε και θα ακούσετε τον κύριο βουλευτή να επιχειρηματολογεί και μεταξύ άλλων να υποστηρίζει ότι περπατάει στην Πατησίων και του λένε «μπράβο, συγχαρητήρια, κι άλλο, είστε πολύ επιεικείς». Τα συγχαρητήρια αυτά είναι για να προχωρήσει η κυβέρνηση σε περισσότερη αστυνόμευση, σύμφωνα με τον βουλευτή Μπογδάνο. Στην (έντονη θα έλεγε κανείς) τοποθέτηση του έκανε λόγο και για «ξέφραγο αμπέλι άπλυτων, βρωμιάρηδων, παλιανθρώπων, τραμπούκων» στα πανεπιστήμια, 

Εμείς να υπενθυμίσουμε ότι η αστυνομία, σε ανακοίνωση της ισχυρίστηκε για το περιστατικό ότι ο αστυνομικός  που τράβηξε όπλο στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ ήταν εκεί «εκτός υπηρεσίας (…) για να παραλάβει οικείο του πρόσωπο». Όπως ενημέρωσε ο βουλευτής Μπογδάνος το οικείο πρόσωπο του αστυνομικού ήταν η κοπέλα του. Πρόσθεσε, δε, ότι ο (εκτός υπηρεσίας) αστυνομικός είχε «κάνει την πατάτα και φοράει ακόμη το υπηρεσιακό του κράνος».  

Εάν και μας κάνει εντύπωση η εμφάνιση του (εκτός υπηρεσίας) αστυνομικού (δείτε και τη φωτογραφία δεξιά) και το «αξεσουάρ» (το όπλο) που κουβαλούσε, για να παραλάβει το «οικείο του πρόσωπο», καταγράφουμε την άποψη του κυρίου βουλευτή. 

Πηγή: imerodromos.gr

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το