Κεραυνός εν αιθρία για όλους τους πεφτοσυννεφάκηδες, αποτελεσε η χθεσινή πληροφορία οτι (και) αστυνομικοί βρίσκονται πίσω από τον ξυλοδαρμό του διαιτητή (ποδοσφαίρου) Θανάση Τζήλου.
Μια υπόθεση που όταν ξέσπασε στις 19/12, αποτέλεσε άλλη μια απόδειξη του ποιοι βρίσκονται πίσω από ένα από τα πιο βρώμικα πρωταθλήματα ανά την υφήλιο.
Τότε, λοιπόν, το πρωί της Τετάρτης 19/12 και ενώ ο διαιτητής επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του,  τέσσερις κουκουλοφόροι του έσπασαν το τζάμι και τον ξυλοκόπησαν άγρια.
Ένας από τους δράστες είναι ποδοσφαιριστής σε ομάδα του Πειραιά και κάτοικος Κορυδαλλού. Εδώ, όμως, αρχίζουν τα ακόμα καλύτερα. Οι δύο από τους υπόλοιπους δράστες φέρεται να υπηρετούν στην ελληνική αστυνομία και πρόκειται για έναν  49χρονο Υπαστυνόμο Α’ και έναν 36χρονο Ανθυπαστυνόμο.
Απ’ ότι φαίνεται,λοιπόν, το οργανωμένο έγκλημα περνά, επιτέλους, στα σίγουρα χέρια της αστυνομίας. Τέρμα πια στους ερασιτεχνισμούς και τους κινδύνους για παράπλευρες απώλειες. Άλλωστε…καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή μας λέγανε. Αν και…αμφιβάλλουμε.
Δημήτρης Καρβαγιώτης

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το