Στη στάση εργασίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ για τη Δευτέρα από τις από τις 13:00 έως το τέλος ωραρίου για να διευκολυνθεί η συμμετοχή στη συγκέντρωση των εκπαιδευτικών στις 15:00 στη πλατεία Συντάγματος καλούν Σωματεία εργαζομένων της Αθήνας.

Το Συνδικάτο εργαζομένων στους ΟΤΑ Αττικής «καλεί όλους τους εργαζόμενους στους δήμους και την περιφέρεια να πάρουν μαζικά μέρος στη στάση εργασίας» και «να δώσουμε δυναμικό παρών» στην πλατεία Συντάγματος για «την απόσυρση του νομοσχεδίου που απολύει χιλιάδες εκπαιδευτικούς, κλέβει χρόνια προϋπηρεσίας, απαξιώνει τα πτυχία και ανακυκλώνει την ανεργία».

Ανάλογο κάλεσμα και από το Σωματείο εργαζόμενων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στη στάση εργασίας να καταδικάσουν «τη βάρβαρη επίθεση της κυβέρνησης απέναντι σε χιλιάδες συναδέλφους που διαδήλωναν την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά» και να απαιτήσουν «να αποσυρθεί το απαράδεκτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που οδηγεί σε απολύσεις χιλιάδων αναπληρωτών εκπαιδευτικών».

Το Σωματείο εργαζομένων στο Θριάσιο Νοσοκομείο σημειώνει: «Συμμετέχουμε στην πανδημοσιοϋπαλληλική Στάση Εργασίας τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και στη Συγκέντρωση στις 3 μ.μ. στο Σύνταγμα. Αγωνιζόμαστε μαζί με τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς για να αποσυρθεί το απαράδεκτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που οδηγεί σε απολύσεις χιλιάδων αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Καταδικάζουμε την κρατική καταστολή και την επίθεση των ΜΑΤ, την Παρασκευής 11 Ιανουαρίου, ενάντια σε χιλιάδες εκπαιδευτικούς».

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το