Και κάπου εκεί στα ατελείωτα ζάπινγκ πέρασε, πρόσφατα, από την οθόνη -κι έκατσε είναι η αλήθεια- ο κ. Βελόπουλος. Ο κύριος που πωλούσε επιστολές του Ιησού, σπάνια βιβλία και σπάνια φάρμακα (σχεδόν πάντα σε μορφή αλοιφής) και πρόσφατα ένα σπάνιο κόμμα που μπήκε και στη Βουλή. Λογικό.

Επειτα από τόσα χρόνια λύσεων, από την κυτταρίτιδα μέχρι την καράφλα, δεν θα μπορούσε να φτιάξει μια «Ελληνική λύση»; Επειδή, όμως, τα προβλήματα των λαών δεν τελειώνουν ποτέ, ο εν λόγω κύριος αντιδρώντας ακαριαία έφτιαξε φάρμακο και για τον κορονοϊό. Το όνομα μεγαλοπρεπές: «Το βυζαντινόν».

Αλλά, δεν πρόλαβε πολλά. Αρχισε μεγάλο κράξιμο, μετά παρενέβη και το ΕΣΡ, πάει το φάρμακο. Ομως, τώρα που είναι και βουλευτής έχει βαρύ το αίσθημα της εθνικής ευθύνης. Μόλις έφτιαξε νέο φάρμακο! Και για να το καταλάβει αμέσως ο κόσμος το ονόμασε «Το αναπνευστικόν»! Αν, μάλιστα, συνδυαστεί με ένα δεύτερο φάρμακο (όλα σε αλοιφή), το «Απορροφητικόν», τότε η κατάσταση της υγείας θα απογειωθεί.

ΥΓ. 1 Είναι πολύ πιθανό, η θεραπεία να ξεκινά από την ανάγνωση των ονομάτων των φαρμάκων. Οχι τυχαία, όλα έχουν «ν» τελικό. Σύμφωνα με κάτι σπάνια άρθρα στο διαδίκτυο, το γράμμα «ν» (που η άτιμη δημοτική παραλίγο να εξαφανίσει) βοηθά στην οξυγόνωση του εγκεφάλου! Διότι, λένε, το «ννννν» δονεί το κρανίο και έτσι οξυγονώνεται περισσότερο ο εγκέφαλος.

Κανονικά, δηλαδή, όσοι πάρουν τις αλοιφές, θα πρέπει κατά τη χρήση να λένε δυνατά: Αναπνευστι-κόννννννν. Απορροφητι-κόννννννν. Από τον κυρι-όνννν Βελόπου-λονννννν.

ΥΓ. 2 Αντε, βρε, και στο Βελοπουλει-όνννν Ιδρυμα, στο Βελοπουλάνει-οννννν Κεντρο, στα Βελοπουλάνει-ανννννν θαύμα-ταννννννν!

Πηγή: Αννα Ανδριτσάκη – efsyn.gr

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το