Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφάσισε τώρα, εν μέσω κρίσης λόγω κορονοϊού να συνεισφέρει στα οικονομικά του κράτους και να προσφέρει τη μέγιστη υπηρεσία ως αντιπρόεδρος του κόμματος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

1520-adonis-2

Σκέφτηκε: Την αισχροκέρδεια δεν μπορώ να την αντιμετωπίσω. Τι να κάνω; Να πιάνω τους δικούς μας βιομηχάνους που ανεβάζουν τις τιμές στα αντισηπτικά και δεν ρίχνουν τη τιμή της βενζίνης που έχει πέσει 30% σε όλο τον κόσμο; Δεν γίνεται. Δεν το θέλει ούτε ο Θεός, ούτε ο Διάβολος και κυρίως ούτε ο βιομήχανος.

Κι εκεί επάνω στο συλλογισμό του ήρθε η ιδέα. Υπάρχει εδώ και χρόνια μια «νεκρή γραμμή», το 1520 που αφορά τις καταγγελίες για αισχροκέρδεια. Αυτή αποφάσισε να ενεργοποιήσει. Σωστό; Περίπου. Γιατί αυτή η γραμμή έχει χρέωση η οποία μάλιστα διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία.

Ρίξτε μια ματιά. Μπορεί κανείς να επικοινωνήσει αρκεί να έχει διάθεση να πληρώσει για το κάθε λεπτό από 0,1167 (Cosmote) έως 0,3465 (Vodafon). Η πιστεύουμε στην ελεύθερη οικονομία ή δεν πιστεύουμε.

1520-cosmote

Η χρέωση της Cosmote

1520-Forthnet

H χρέωση της Forthnet

1520-vodafon

H χρέωση της Vodafon

1520-wind

Η χρέωση της WIND

Με δεδομένο ότι στην αγορά γίνεται πανικός, σε ορισμένα είδη δεν υπάρχουν «καπέλα», αλλά «σομπρέρο», ο κύριος υπουργός περιμένει «βροχή» τηλεφωνημάτων, άρα και ευρώπουλων στα ταμεία των εταιρειών, πρωτίστως, αλλά και του υπουργείου.

Φυσικά άμα πέσει πολύ δουλειά, άμα πέσουν οι γραμμές όπως έγινε με το 1135 του ΕΟΔΥ, κάνουμε και μερικές προσλήψεις από το παράθυρο για «λόγους ανωτέρας βίας». Κάπως έτσι θα πάει το πράγμα. Και τους δικούς μας θα βολέψουμε και τις καταγγελίες θα παίρνουμε. Τι θα γίνεται; Θα πληρώνουν για να καταγγείλουν και στο τέλος θα βαρεθούν.

Τι θα μείνει απ’ όλα αυτά; Οι προσλήψεις από το παράθυρο. Άλλωστε τόχε πει κι ο Βορίδης

Πηγή: mysporos.wordpress.com

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το