Ύστερα από το θόρυβο  που ξέσπασε με τη «μεταβίβαση ακινήτων» στο γνωστό Υπερταμείο, με τις χιλιάδες «ασημικών και χρυσαφικών» να παραχωρούνται, σε απλά ελληνικά να χαρίζονται στην ακρίδα των ξένων δανειστών, κανείς μας δεν πρέπει να ανησυχεί!

Ναι! Έχουμε κυβέρνηση «αριστερή» που δε μασά! Φροντίζει ώστε να μην πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν έχει σημασία που όλα αυτά έχουν υπογραφεί,  με δόξα και τιμή. Καμία απολύτως. Αμέσως έπειτα από το βγάλσιμο στη φόρα χιλιάδων κωδικών ακινήτων -έχουν προσωπικά  δεδομένα κι αυτά τα έρμα κι άιντε ψάχνε να βρεις ποιο είναι ποιο- ακούσαμε και διαβάσαμε δεκάδες διαβεβαιώσεις, διαψεύσεις και όρκους πως τίποτα απ’ όσα λέγονται δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Όλα όσα ακούγονται  είναι ψέματα κι αν δεν είναι τότε πρόκειται για υπερβολές ή λάθη! Ψέματα κι υπερβολές ή λάθη εκ παραδρομής λοιπόν οι κωδικοί ακινήτων, πάνω από 10 χιλιάδες δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ, απλά προγνωστικά τυχερού παιχνιδιού! Κίτρινος Τύπος η Εφημερίδα της Κυβέρνησης!

Υπερβολές και ψέματα για παράδειγμα ότι μνημεία σε ολόκληρη  τη χώρα βρίσκονται εγγεγραμμένα στους καταλόγους ξεπουλήματος και οδεύουν με βήμα ταχύ στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας-Υπερταμείο! Τι ωραίο και ευγενές όνομα για τον κλεπταποδόχο! Βυζαντινές εκκλησιές της Θεσσαλονίκης για παράδειγμα. Νοσοκομεία όπως το «Γεννηματάς»  ή  το «Ιπποκράτειο», όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ και δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε τα λεγόμενα του συνδικαλιστικού οργάνου. Κι άλλα, κι άλλα «ων ουκ έστι αριθμός» στη Βόρεια Ελλάδα και σ’ όλη τη χώρα, σε κάθε γωνιά της μικρή, μεγάλη αδιάφορο.

Ας μην ανησυχούμε, και σίγουρα ας μην αγωνιστούμε, και για έναν ακόμη λόγο. Η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης «παρακολουθεί στενά» το ζήτημα της λίστας των ακινήτων. Φανταζόμαστε κι άλλοι Δήμοι πράττουν παρόμοια. Ας μην ανησυχούμε!

Οι Ρωμαίοι, αυτή η υπερδύναμη του αρχαίου κόσμου, από τις κατακτήσεις τους ξεσήκωναν όλα τα «τιμαλφή», αγάλματα, νομίσματα, ασήμι, χρυσό, ανθρώπους και πραγματοποιούσαν στους δρόμους της Ρώμης πανηγυρικούς «θριάμβους», παρελάσεις δηλαδή, επιδεικνύοντας  τα λάφυρά τους. Ιμπεριαλισμός της εποχής. Δύο χιλιάδες χρόνια μας χωρίζουν από τότε. «Θρίαμβος» τέτοιος γίνεται και σήμερα και όχι μόνο με τα χιλιάδες ακίνητα.

Οι κομμουνιστές το γνωρίζουμε. Όπως γνωρίζουμε πολύ καλά πως μόνο στον αγώνα μας μαζί με το λαό μας κατά της Ιμπεριαλιστικής ακρίδας ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.

 

Δείτε και αυτό:

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το